Лучан «дістали» прибудови до їхнього будинку

Лучан «дістали» прибудови до їхнього будинку
Жителі багатоповерхівки на вулиці Винниченка,47 поскаржилися міському голові Луцька Миколі Романюку на численні прибудови до їхнього будинку.

Про це йшлося 17 червня під час прийому мером громадян, - пише Волинський інформаційний портал.

Після обвалу 109-го будинку на вулиці Рівненській, який стався 10 червня та забрав життя двох людей, лучани вирішили звернулись у відповідні інстанції, аби убезпечити себе від подібної трагедії.

Жителі облцентру стверджують, що прибудови, які вже звели з двох сторін будинку, провокують численні тріщини у споруді та спричиняють руйнування однієї зі стін. Як доказ мешканці будинку принесли на прийом до градоначальника фотографії.

Крім того, вони повідомили, що з цього приводу вже скликали спеціальну комісію міської ради, яка повинна була скласти відповідний акт. Однак, за словами стурбованих жителів, комісія зібралась не у повному складі, а тому у виданому нею акті не враховано чимало нюансів.

До слова, головувала цією комісією заступник міського голови Лариса Соколовська, на яку мешканці цього ж будинку написали скаргу.

Вислухавши суть проблеми, Микола Романюк вирішив найближчим часом організувати повторну комісію, котра вже повною мірою вивчить ситуацію з будинком на Винниченка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а толку із тих звернень.
Відповісти
Останні новини
Лучан «дістали» прибудови до їхнього будинку
18 червень, 2013, 11:07