Останні тенденції в світі сонцезахисних окулярів*

Останні тенденції в світі сонцезахисних окулярів*
Сонцезахисні окуляри-це один з улюблених аксесуарів у безлічі людей усього світу, незалежно від віку і статі. З кожним роком дизайн сонцезахисних окулярів стає все цікавіше і цікавіше. У даній статті розглянемо тренди літа 2019-2020-их років.

Цікаві тренди цього року

Пропонуємо ознайомитися з найактуальнішими тенденціями:
• Найяскравішим прикладом сонцезахисних окулярів, актуальних в останні роки, вважаються окуляри вузької форми або з широкою оправою. Тонування, як правило, однотонна і пастельних тонів, а форма найчастіше овальна. Цей тренд повернувся з далеких 90-х років.
• Одним з найсміливіших трендів 2019 вважаються сонцезахисні маски дуже великого розміру в стилі «Over size». Оправа, як правило, досить широка, а тонування переважає в темних тонах.
• Ще один тренд, який повернувся з минулого, це невеликі сонцезахисні окуляри, трохи перебільшені. Їх відмінною рисою вважається дуже широка оправа, кристали, розташовані, як правило, з боків, а також матеріал, з якого вони виготовлені – пластик. Така модель підходить більше тим, хто любить завжди бути в центрі уваги.
• Також досить часто зустрічаються сонцезахисні окуляри з подвійною оправою. Вони підходять як чоловікам, так і жінкам. До того ж цей елемент підходить абсолютно до будь-якої форми окулярів: як круглої, так і прямокутної.
• Вже протягом довгого часу дуже популярними є сонцезахисні окуляри з шорами з боків. Цей елемент також підходить всім, незалежно від статі. Але в цьому році у жінок і дівчат він може бути прикрашений блискітками, кристалами або стразами, а у чоловіків зроблений в сталевому кольорі або в рельєфному орнаменті.
• Дуже щільна дзеркальна Тонування також не втрачає своєї актуальності вже досить довгий час. Однак дизайнери вважають за краще сірий колір, що нагадує сталь, ніж яскраві кольори.
• Сонцезахисні окуляри з дуже яскраво вираженою геометричною формою набули популярності в 2019-2020-х роках. Як правило, оправа на них дуже широка, а зроблені вони в дуже великому розмірі. Тонування краще в чорному кольорі.
Нова модель сонцезахисних окулярів, що з'явилася зовсім недавно, тут же підкорила любителів цих аксесуарів.
• Окуляри у формі логотипу бренду. Оправа на них широка, а тонування найчастіше в темних тонах.

І, нарешті, прозорі окуляри, що створюють імідж, які зручно носити не тільки на вулиці, але і в приміщенні. Причиною цього служить дуже світла, майже прозора Тонування, найчастіше в пастельних тонах. Форма і оправа таких окулярів може бути абсолютно будь-який, за бажанням кожного окремого любителя такого аксесуара.

Магазин окулярів ohmyglasses готовий надати всі види цих брендових сонцезахисних окулярів за найдоступнішою і привабливою ціною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: окуляри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.