Американка приїхала в Луцьк «на заробітки»

Американка приїхала в Луцьк «на заробітки»
Через економічну кризу викладач з Нью-Йорка Мішель Тодд залишилася без роботи, тож жінка стала волонтером Корпусу Миру. Саме робота в цій організації і привела її до Луцька.

Про життя в обласному центрі Волині, те, з якими організаціями планує співпрацювати, та плани на майбутнє, сьогодні, 18 червня, під час засідання Волинського прес-клубу розповіла Мішель Тодд, ‒ пишуть Волинські новини.

За словами волонтерки, вона у Нью-Йорку була викладачем в університеті, навчала студентів усім тонкощам бізнесу. Економічна криза внесла корективи у її життя. Після втрати роботи жінка вирішила стати волонтером Корпусу Миру.

Так, доля та робота в Корпусі Миру занесли її до Луцька. Волонтерка має наміри співпрацювати із кількома місцевими організаціями, зокрема Волинським прес-клубом, Луцьким національним технічним університетом, Центром розвитку дитини, Гендерним центром та Асоціацією розвитку туризму Волині.

Декан факультету бізнесу ЛНТУ Тарас Божидарник повідомив присутнім, що Мішель протягом двох років проживатиме в Луцьку в гуртожитку Луцького НТУ №2 та викладатиме у цьому закладі ділову англійську мову та деякі економічні дисципліни англійською мовою з вересня 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навчиться брати, приїде до себе...заживе)))
Відповісти
а ха ха ха це в точку ))
Відповісти
А як же вона буде жити на зарплату викладача у 2000 українських "деревяних"? Животаті Божидарники мають свою вотчину, їм легше, а ця негритоска де вкраде? Хіба що під рівненський міст з ножем піде. Ха-ха! А ще в гуртожитках тепло і світло відключають. Буде вести спартанський спосіб життя і спати в поношених валянках, періодично підкидаючи дрова в буржуйку.
Відповісти
а Коцани не так??? ЩЕ ГІРШЕ!
Відповісти
Після Америки жити в Україні, то краще 10 років відсидіти в американській вязниці.
Відповісти
на панель піде
Відповісти
"Волонтерка має наміри співпрацювати із кількома місцевими організаціями, зокрема Волинським прес-клубом, Луцьким національним технічним університетом, Центром розвитку дитини, Гендерним центром та Асоціацією розвитку туризму Волині."
________________________________________
І це скрізь платити будуть?:)
Відповісти
будуть платити, натурою)))))))
Відповісти
пройщли вже ті часи,коли студенти дивилися б на афро-американку,роззявивши свої пИски.не сильно віриться,що користі від її перебування на Волині буде багато.
один америкос вже кілька років тут сидить,по аудиторіях різних ВУЗів шастає.
істинна причина,що їх привела до нас-загадка.
моя думка: БЕЗВИХІДЬ.
Відповісти
Останні новини
Американка приїхала в Луцьк «на заробітки»
18 червень, 2013, 15:29