Модні тенденції дверей 2020*

Модні тенденції дверей 2020*
Перше, що ми бачимо, входячи до будинку або квартири, це двері, тому перше враження про житло і його власників складається саме з цього виробу. Адже крім того, що двері повинні бути безпечними, міцними, з хорошою звукоізоляцією, так і дизайн має велике значення при виборі дверей. Так магазин дверей "Всі Двері" може індивідуально підійти до цієї справи і порадити такі двері, які підійдуть саме вам, враховуючи ваші смаки та особливості житла. А так як завжди хочеться враховувати модні тенденції, а стежити за ними не так просто, розповімо про тренди 2020 у цій сфері.

Нестандартні міжкімнатні двері

У більшості випадків ми вибираємо двері стандартних розмірів (висотою 190-200 см, шириною 60-80 см). Але наш час відрізняється незвичайними, модерними рішеннями, тому старі канони потрібно залишати у минулому, звільняючи місце для неординарності. Ця тенденція простежується і у виборі дверей, так, дизайнери рекомендують вибирати:

• Високі двері.
До таких можна віднести ті, які виходять за встановлений стандарт (вище 200 см). Такий вибір зробить ваше житло візуально вищим. Якщо ж вам здаються високі двері не зовсім доречними або зручними, можна використовувати фрамугу, яка дасть той самий ефект.
• Широкі двері.
Тобто ті двері, ширина яких більша стандартної (80 см). Звичайно, суцільне дверне полотно може бути занадто важким і незручним у використанні, тому хочемо звернути вашу увагу на двостулкові моделі. Але це не говорить, що стулки повинні бути однаковими. Також цікавими у цьому сезоні є тристулкові двері, які також можуть бути різними, а одна зі стулок зовсім нерухомою.

Матеріали для виготовлення дверей 2020

Модні сучасні тенденції передбачають природність, тобто використання натуральних компонентів, тому в даному сезоні добре виглядатимуть:

• Скляні моделі.
Крім того, що вони мають елегантний зовнішній вигляд, так ще й пропускають в кімнату багато світла. Скло можна оформити різними візерунками та малюнками, але краще це зробити не в кольорі, а матовим нанесенням, такий варіант виглядає ненав'язливо і у той же час цікаво.
• Дерев'яні двері.
Звичайно, в еко-дизайні ніяк не можна обійтися без дерев'яних дверей. Так як цьому сезону властивий і мінімалізм, не потрібно вибирати двері зі складною фурнітурою, різьбленням або іншими об'єктами. Мінімалізм любить прості форми і лінії. Дерево відмінно поєднується зі склом, "смугастий" дизайн буде як ніколи доречним.
Також дерев'яні двері добре виглядають в рустикальному стилі, який додає приміщенню свіжості.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: двері
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.