Як волинські міліціонери відзначали професійне свято. ФОТО

Як волинські міліціонери відзначали професійне свято. ФОТО
Дільничні міліціонери Луцька відсвяткували 90-річчя від дня заснування служби.

З нагоди цього свята відбулися урочисті заходи за участі очільника волинської міліції та представників місцевої влади і силових структур області, - повідомили у прес-службі волинської міліції

Почути слова вітання та щирі побажання у цей день до обласного управління внутрішніх справ приїхали майже усі працівники служби дільничних інспекторів міліції з усіх міськрайвідділів Волині.

Перед урочистою частиною винуватці свята були запрошені на богослужіння до Храму св. Георгія Побідоносця, що знаходиться на території УМВС і був побудований в честь пам'яті працівників ОВС, які загинули під час виконання службових обов’язків. Протоієрей Олександр Мазурак прочитав службу за здоров’я дільничних та їхніх сімей. Після чого усім були вручені ікони, як оберег на службі.

Самі урочистості розпочалися із вітального слова начальника управління МВС України у Волинській області полковника міліції Олександра Терещука.

До привітань приєдналися Луцький міський голова Микола Романюк, представники від облдержадміністрації та облради, обласного військового комісаріату, Луцького прикордонного загону, пенітенціарної служби та Державної міграційної служби України.

Кожен із гостей виголосили сердечні побажання та слова вдячності за відповідальне відношення до службових обов’язків та вручили дільничним грамоти, подяки і грошові премії. Цінним подарунком – годинником, нагородили керівника усіх дільничних інспекторів краю, заступника начальника управління – начальника міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковника міліції Володимира Поліщука.

Як наголосив Олександр Терещук: "Люди знають свого дільничного інспектора міліції не лише, як представника Закону, а як втілення друга і порадника. Кілька таких простих слів від громадян дають зрозуміти, що винуватці свята гідно виконують свою роботу".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зграя шакалів і бандюг.
Відповісти
А чого ж ви тоді до тої зграї звертаєтесь як щось трапляється!
Відповісти
Звертаємось, бо як платники податків утримуємо їх і надіялись на допомогу. Нажаль цю структуру давно потрібно розігнати, реформувати! Крім власного карману і бажання лизнути одне місце керівництву їх більше ніщо не цікавить.
Відповісти
Державі заледве два десятки років перевалило, а міліції Луцькій уже о-го-го. То чомуб не почати з пшеків, чи з князів Київських чи галицьких. Невже тоді за порядком на вулицях ніхто не слідкував ? До чого тут савєты. Ними на Волині тоді ще й не смерділо. Ну не можуть наші владці як сраку москалю не вилижуть.
Відповісти
А що з нас взяти? Історію в школі прогулювали. Та й не до науки якось в селі було. Сказали девяносто літ, та й бог з ним. Звичашно , якби старший по званню сказав би ...літ триста чи п,ятсот, то й випити причина була б більша.
Відповісти
А дійсно, чим керується міліцейське керівництво, відмічаючи такі "круглі дати"? Незалежній державі - два десятки, а поліція була і за поляків, і за царя Гороха. Чим викликана така любов до більшовицьких дат? Ностальджи за Лєніном - Саталіном? Де державницький підхід?
Відповісти
Скільки перепадає місцевому міліцейському керівництву з кожної кримінальної справи притягнутої "за вуха" чи закритої за бобло.
Всім відомо, що сьогоднішня міліція працює не гірше рекету в 90-х.
Чітка вертикальна система по вимаганню грошей, "розводу" та тиску та шантажу.
Не дивно, що останні соцопитування показали найнижчий показник довіри народу до міліції.
Відповісти
Якщо два роки тому правоохоронцям довіряло лише 3-5 відсотків українців, то зараз аж 0,8 відсотка опитаних довіряють міліції, попри низький показник довіри суспільства до діяльності міліції, українські правоохоронці продовжують орієнтуватися не на суспільство, а «на собственный карман, зарабатывая на горе и потерях простых людей, работают беспринципно, нагло» ....
Відповісти
і я звертався д них п допмогу нажаль кристі з них нль .
Відповісти
Останні новини
Як волинські міліціонери відзначали професійне свято. ФОТО
19 червень, 2013, 09:51