Сімейна драма на Львівщині: батько застрелив хлопця своєї доньки, який роками з неї знущався. ВІДЕО

Сімейна драма на Львівщині: батько застрелив хлопця своєї доньки, який роками з неї знущався. ВІДЕО
У Львівській області 51-річний чоловік застрелив із рушниці хлопця своєї доньки. Молодик прийшов на подвір'я родини і на очах у всіх бив 25-річну дівчину.

Потерпіла Оксана зізнається, що побої і знущання терпіла шість років, - пише ТСН.

Оксана пригадує, що у день інциденту, коли її загиблий коханець прийшов на подвір'я, він почав нищити вікна. А після того, як дівчина вийшла до нього, юнак вдарив її настільки сильно, що вона впала на землю. Це сталося на очах у батька, який схопив рушницю і скоїв два постріли.

У поліції кажуть, що перший постріл був угору. А вже наступна куля влучила у голову. Від отриманих травм 33-річний чоловік помер на місці.

"Вистрелив двічі у напрямку потерпілого. Постріли здійснював з відстані приблизно 15 метрів", - прокоментував Святослав Дуб, заступник начальника відділення поліції.

Дівчина розповідає, що з хлопцем зустрічалися шість років. І майже увесь цей час терпіла постійні знущання та побої. За її словами, молодик навіть облив стіни батьківської хати бензином та погрожував його спалити.

"Мене топив в озері, за ногу вішав на дерево, що він зі мною не виробляв", - бідкається Оксана Панченко.

Від постійних стресів, каже дівчина, схудла майже на 20 кілограмів. Кілька разів викликала поліцію і знімала побої. Але кривдника лише штрафували, а він ставав ще жорстокішим.

"Сказати, що я його любила, я його дуже боялася. Каже: "Якщо ти зі мною розійдешся, ти вмреш", - пояснює потерпіла Оксана.

Водночас роботодавець свого підлеглого, батька Оксани, характеризує як тихого і спокійного чоловіка. Припускає, за зброю вхопився, щоб врятувати доньку. І вбити кривдника навряд чи хотів.

"Сумніваюся, що це було навмисно, найімовірніше стріляв, щоб настрашити і випадково попав, бо з таким зором, людина від тебе три метри мусить підійти на метр ближче, щоб вона побачила, хто це", - каже Ростислав Янів, роботодавець підозрюваного.

Наразі 51-річного чоловіка затримала поліція. Йому загрожує до 15 років в'язниці.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"скоїв два постріли". Агов, панове, що це за дебільний канцелярит?)) Гадаєте, якщо написати "двічі вистрілив", то люди вас не зрозуміють?
Відповісти
Правильно все зробив ,що застрілив придурка .
Відповісти
Виправдати. Це не злочин. Це захист власної дитини на власній приватній території від злочинного посягання потенційного вбивці, який наносив тілесні ушкодження, а т.я. вік не дозволяв батькові вступити у беззбройну боротьбу, то застосування зброї є виправданим.
Відповісти
Останні новини
Сімейна драма на Львівщині: батько застрелив хлопця своєї доньки, який роками з неї знущався. ВІДЕО
23 квітень, 2020, 09:58