Як вибрати бензопилу*

Як вибрати бензопилу*
Бензопила – незамінна річ на дачі, на будівництві, без неї не обходиться заготовка дров на зиму. Купити якісну надійну оригінальну пилу можна в інтернет магазині Техно-Стиль. Широкий асортимент дозволяє вибрати найбільш підходящий для конкретних цілей варіант та використовувати техніку на протязі десятків років.

Види бензопил

На ринку представлений великий вибір різноманітних бензопил які відрізняються за потужністю, розмірами та іншими характеристиками. Їх прийнято ділити на три головних види:

• професійні – використовуються під час вирубки лісів, заготовлення деревини в промислових масштабах, вони мають високий рівень потужності, без проблем витримують восьмигодинний робочий день, але ресурс розрахований на 10 – 16 годин безперервної роботи, такі прилади мають великі розміри та досить важкі, для роботи з ними знадобиться витримка та професійні навики;
• напівпрофесійні – частіше за все їх можна побачити на будівництві, фермерських господарствах, вони здатні виконувати широкий спектр роботи, але не пристосовані для щоденного використання на протязі 10 - 12 годин;
• побутові – невеликі за розміром, досить компактні, зручні у використанні, не вимагають спеціальних навиків роботи з ними, як правило, їх купляють для приватного використання на дачі, для заготовлення дров на зиму, для чистки саду, їх ресурс розрахований на 1 – 2 години роботи в день або близько 20 годин в місяць, значних щоденних навантажень пила скоріш за все не витримає.

Критерії вибору

Різноманітність техніки для садових робіт справді велика. Різні виробники та продавці пропонують свою продукцію, рекламуючи її тільки з хорошої сторони. Саме це часто ускладнює процес вибору та покупки бензопили, особливо людям, які купляють цю техніку вперше. Насправді все набагато простіше ніж знається на перший погляд.
Для того, щоб вибрати ідеальний варіант для своїх цілей важливо звернути увагу на такі критерії:

• потужність;
• розмір та довжина шина;
• захист від віддачі;
• ергономічний дизайн;
• вільний доступ до фільтрів;
• наявність антивібраційної системи.

Кожен з цих критеріїв однаково важний, якщо підійти до вибору зважено, звернути увагу на кожну деталь, можна придбати справді якісну функціональну бензопилу, яка прослужить не один десяток років і буде якісно виконувати поставлені перед нею завдання.
Допоможуть у виборі найкращого варіанту для конкретних цілей менеджери інтернет магазину, грамотна консультація та підказки спеціалістів дозволять зробити правильний вибір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бензопила
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.