Молодика, який побив вікна та двері Нововолинської міськради, відправили на лікування

Молодика, який побив вікна та двері Нововолинської міськради, відправили на лікування
27-річного молодика, який у неділю, 26 квітня, вчинив погром у Нововолинській міськраді, розтрощивши там вікна й двері, відправили на лікування в медзаклад.

Про це розповів в.о. начальника міського відділення поліції Василь Бучинський, пише "Нововолинськ.com".

Також стало відомо, вчора, 27 квітня, ввечері він кидався під автівки на одній із вулиць міста, чіплявся до перехожих і провокував бійки. Його поведінка була агресивною. Тому нововолинці зателефонували на 102 і викликали правоохоронців.

В.о. начальника міського відділення поліції Василь Бучинський розповів, що нововолинець був в неадекватному стані, адже бігав містом, будучи босим. А також кидався під автомобілі. Тому поліцейські повідомили про цей інцидент медиків швидкої допомоги, які доставили молодика в одну із лікувальних установ області.

«Вчора, близько 22:40, ми отримали повідомлення, що на бульварі Шевченка, хлопець на ім’я Дмитро, який у неділю побив вікна і двері у міській раді, кидається під автомобілі, чіпляється до людей й намагається вчинити бійку. На місце події відразу виїхала група реагування патрульної поліції. І там, повідомлена нам інформація, підтвердилася. Молодик дійсно перебував в агресивному стані, бігав босим. Тому ми повідомили лікарів. Зараз він перебуває в одній із лікувальних установ області», – зазначив Василь Бучинський.

Окрім цього, це й же нововолинець вчора ввечері хотів побити вікна у місцевому ДРАЦСі.

Також, за інформацією джерел цього видання, цей молодик може бути причетний до погрому в міському парку атракціонів.

Нагадаємо, 27-річний нововолинець вже неодноразово порушував закон. Він був судимий за хуліганство у складі групи осіб. На нього неодноразово поступали скарги в поліцію про домашнє насильство. Окрім цього, нововолинця затримували за порушення правил дорожнього руху. А також нещодавно дебошир, повертаючись з Польщі через Ягодин, зухвало намагався прорватися через кордон. Він протаранив шлагбаум і наїхав на ногу прикордоннику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В псіхушку того псіха!
Відповісти
Останні новини
Молодика, який побив вікна та двері Нововолинської міськради, відправили на лікування
28 квітень, 2020, 12:52