У Луцьку можуть запрацювати лише два криті ринки, – Пустовіт

У Луцьку можуть запрацювати лише два криті ринки, – Пустовіт
У Луцьку відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого обговорювали питання протидії поширенню коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Йшлося про те, що загалом у місті усі дотримуються вимог карантину. Але викликає стурбованість скупчення людей, які хочуть оплатити послуги, біля приміщення банків.

Працівники національної поліції продовжують перевіряти, чи дотримуються супермаркети заходів карантину. Перевіряють людей, що повернулися з-за кордону, а таких у Луцьку - 618 осіб, з них 97 залишаються ще вдома на самоізоляції.

Варто зазначити, з 9 карантинних пунктів у Луцьку працюють шість. Таке переформатування сил та засобів пов'язано зі спалахами вогнищ захворюваності на COVID-19.

Окрім того, йшлося під час засідання й про можливе відкриття ринків на території міста.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що мова йде саме про криті ринки, а у нашому місті таких два, і вони мають бути зареєстровані. “Без офіційної реєстрації ринки працювати не будуть. Крім того, керівники ринків повинні будуть повідомити про вимоги щодо роботи ринків в умовах карантину своїх підприємців, адже порушення таких вимог тягне за собою штрафні санкції від 34 тисяч гривень. Відкриття ринків не повинно стати новим вогнищем захворюваності”, - акцентував Пустовіт.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Пустовіт уточнив, що йдеться про павільйон на Старому ринку та криту частину Варшавського. Утім, рішення про відкриття ринків міська рада прийматиме відповідно до прийнятого урядом документу.

Нагадаємо, завтра, 29 квітня, уряд розгляне проект постанови, яка дозволятиме відкриття продовольчих ринків за умови суворого дотримання вимог, які передбачатиме документ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Варшавка,Пасаж та Формула працюють через дири у заборі.
Відповісти
А в Епіцентрі зовсім нема скупчення? там всьо добре
Відповісти
А не зарано ще? Статистика захворюванності ще велика
Відповісти
А НЕ ЗАРАНО ЩЕ?????
Відповісти
А стадіон хіба критий, його ж пропонували відкрити у вигляді ринку, але у нас вибіркове дотримання законів, одним можна іншим ні, як у випадку з епіцентром
Відповісти
Не знав, що покрівля вбиває короновірус. А що краще: шифер, полікарбонат, металочерепиця? Потрібен коментар фахівця
Відповісти
А що каже пан радник міського голови Поліщук? То є дуже мудра і толкова люд на. Відповідальний і чуйний керівник. Завжди підкаже мудру думку.
Відповісти
Барановірус
Відкрийте продовольчі ринки
Відповісти