Найбільший університет Волині міняє «назву». ФОТО

Найбільший університет Волині міняє «назву». ФОТО
З фронтону головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки знімають напис "Волинський національний університет".

Роботи стартували 20 червня, - пишуть Волинські новини.

Хоч його перейменували приблизно рік тому, однак, напис "Волинський національний університет" почали знімати лише сьогодні.

Протягом сьогоднішнього дня планують зняти усі букви напису.

Новий напис - "Східноєвропейський національний університет" - виготовлять, переплавивши метал, з якого зроблений старий.

Деякі зміни торкнуться й композиції з Тризубом посередині, яка була над назвою. Наразі її демонтували, а замість колись бетонного Герба України встановлять легший.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіли !!! Поверніть назву ВОЛИНСЬКИЙ національний ! Колись Коцана за таку фігню підвісять за одне місце
Відповісти
Ага, когда Палица сядет в тюрьму, тогда и подвесят.
Відповісти
Нічого! Прийде час, коли Волинь звільниться від ярма централізації та почне працювати на себе та свій нарід! Тоді все стане на свої місця! Наш шлях - Незалежна та Вільна Волинь!
Відповісти
Волинський державний зрозуміло яка держава. Волинський національний зрозуміло яка нація. Східнєвропейський національний це вже яка нація чи може нації. Та і не обовязково прапор ЄС,підписали договір з африканськими країнами то може на фоні африканського континенту тризуба вліпрять з зірками ЄС. І головне курси ганджубаса запровадять для африканського континенту це те саме що курси підприємництва, менеджменту та маркетингу. А ще апарати з безкоштовними контрацептивами при вході, щоб не розмножуватись а то свобода дурдомити почне за псування титульної нації.
Відповісти
Останні новини
Найбільший університет Волині міняє «назву». ФОТО
20 червень, 2013, 11:27