Волинському спорту обіцяють 25 мільйонів гривень

Волинському спорту обіцяють 25 мільйонів гривень
Цього року на Волині на підтримку спорту "кинуть" майже 25,5 мільйона гривень з бюджетів різних рівнів.

Про це заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк розповів телепередачі «Акценти», - повідомили у прес-службі ОДА.

«Загалом в області упродовж трьох років приділяється значна увага зміцненню матеріально-спортивної бази», - додав заступник голови ОДА.

Зокрема, торік на проведення ремонтних робіт, реконструкцію та будівництво нових спортивних споруд використали понад 15 мільйонів гривень, з яких – 8,4 - кошти державного бюджету, решта – обласної казни.

Так, у 2012-му модернізовали низку дитячо-юнацьких спортивних шкіл у Луцьку, Рожищенському, Ковельському, Ратнівському, Шацькому, Горохівському та Луцькому районах; завершено будівництво нового спортивного комплексу в м. Володимир-Волинський; відкрито тренажерну залу для спортсменів-інвалідів у Луцьку.

Також минулоріч при загальноосвітніх школах області, зокрема у сільській місцевості, провели капремонти і добудови спортивних залів у селах Ківерцівського, Старовижівського, Луцького, Камінь-Каширського, Шацького, Ковельського, Горохівського, Володимир-Волинського, Любешівського та Турійського районів. Облаштовано три нові майданчики зі штучним покриттям в Луцьку та Ковелі.

У цьому році продовжуються оновлення спортивних об’єктів області. Зокрема, у травні відкрили новий сільський стадіон у Маяках Луцького району, наразі тривають роботи з облаштування бігових доріжок із синтетичним покриттям на стадіоні «Колос» у селищі Любешів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинському спорту обіцяють 25 мільйонів гривень
20 червень, 2013, 18:13