Губернатор Волині написав, що йому «щиро дякували» за туалети

Губернатор Волині написав, що йому «щиро дякували» за туалети
В офіційній відповіді на депутатський запит голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вказав, що після того, як за гроші фонду «Рідна Волинь» були відремонтовані каналізація та внутрішні вбиральні у школі села Копачівка Рожищенського району, йому «щиро дякували».

Копію відповіді губернатора депутату Волинської обласної ради Анатолію Вітіву (ВО «Свобода») опублікував у мережі Facebook його колега по фракції Олександр Пирожик.

У відповіді Бориса Клімчука, зокрема, йдеться: «…на території школи в селі Копачівка збудована нова вигрібна яма. Старі чавунні каналізаційні труби замінено на поліетиленові того ж діаметру, встановлено сантехнічні пристрої, прокладено нові трубопроводи з водопостачання».

«Крім того, у закладі відремонтовано 4 внутрішні вбиральні, замінено 20 вікон на енергозберігаючі. Роботи профінансовані Волинським обласним благодійним фондом «Рідна Волинь» і здійснювались під контролем адміністрації освітнього закладу.

По завершенні робіт я особисто зустрівся з педагогічним колективом школи в селі Копачівка. Вчителі, діти та їхні батьки щиро дякували мені за ефективне вирішення їхніх задавнених проблем», – йдеться у відповіді Бориса Клімчука.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Губернатор Волині написав, що йому «щиро дякували» за туалети
06 лютий, 2012, 08:22