Китайські ножові бренди, що варті вашої уваги.*

Китайські ножові бренди, що варті вашої уваги.*
Китайська продукція продається по всьому світу. Це давно вже не новина і не секрет. Здається, в Китаї виробляється все, що тільки коли небудь було придумано людиною. Електроніка, побутова техніка, одяг, косметика, взуття, іграшки, туристичне спорядження, автомобілі і навіть космічні кораблі!

Старі європейські та американські бренди спираються на свою репутацію, високу якість продукції і давні традиції виробництва.
Але, схоже, що китайці скоро дістануть їх і тут. У КНР з'являється все більше торгових марок здібних конкурувати на високому світовому рівні.

Стосується це і виробництва найрізноманітніших ножів для міста, кухні, туризму тощо.

Так, згідно з даними спеціалізованого на ножовій та туристичній тематиці українського сайту grandway.ua, такі китайські бренди як Sanrenmu, Bestech Knives, CH Outdoors і Real Steel вже придбали досить високу репутацію у європейських і американських ножеманів.
Що ж являють собою ці фірми? Розглянемо на прикладі Sanrenmu і Bestech Knives.

Sanrenmu

https://grandway.ua/catalog/nozhi/drugie-brendy/san-ren-mu/

Європейським брендам звично пишатися своєю багатою історією. Але той, хто назве китайську фірму Sanrenmu “новачками”, не матиме рації. Адже цю торгову марку знають вже 30 років. Мало того, вона базується в місті Юйлінь, відомому, як «місто клинків», що якби натякає, що різноманітне “колюче-ріжуче” там випускають дуже давно.
Так, Sanrenmu досить добре відома у світі. Ассортимент цього бренду вкрай широкий - від столових приладів до надсучасних модних EDC ножів.

Керівництво Sanrenmu заявляє, що робить ставку на широкий асортимент і доступність масовому споживачеві. При цьому, при покупці ножа, зазначеного абревіатурою SRM ви можете бути впевнені, що купуєте серійний виріб світового рівня. До речі, купуєте за несподівано приємною ціною.

Так, можливо цьому розманіттю не вистачає деякої концептуальної впорядкованості. Але, якщо ви погодитесь витратити на вибір і пошуки трохи часу, ви можете бути впевнені, що знайдете в асортименті Sanrenmu чимало цікавого. Від витонченої міської «катани» SRM 1161, до вкрай цікавого туристичного багатофункціональника SRM 9019.

Bestech Knives

https://grandway.ua/catalog/nozhi/drugie-brendy/bestech-knives/


Bestech Knives - відносно молода торгова марка. Але ось як раз в її діяльності помітно куди більше впорядкованості та планування. Компанія довгий час займалися виконанням сторонніх замовлень. Але потім, назбиравши досвіду і укомплектувавши виробництво найсучаснішим обладнанням, фірма вийшла «на вільні хліби».
Вся продукція Bestech розділена на дві приблизно рівні гілки: серію G10 і серію Titanium.

G10 - умовно бюджетна лінійка, в виготовленні якої широко застосовуються популярна в ножовій індустрії сталь D2 та композит G10.

Titanium - топова, преміумна, «елітна» лінійка. Матеріали для цих ножів використовуються найякісніші та найдорожчі - сталь CPM-S35VN чи M390 для клинків, аерокосмічні титанові сплави для рукоятей.
Але, треба сказати, що ножі обох серій відрізняються дивовижним сучасним дизайном і високою якістю збірки.

Bestech Knives співпрацює з провідними технічними дизайнерами. Саме тому багато моделей цього бренду одразу бросаються в очі і запам'ятовуються з першого погляду. Такі ножі, як Bestech Hornet, Malware або Dolfin ви точно не сплутаєте ні з яким іншим і точно довго не забудете.

Нажаль, обсяг статті дозволяє лише злегка торкнутися теми китайських ножових брендів. При бажанні, ви зможете дізнатися набагато більше. Безсумнівно, розчаровані ви не будете.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.