Запишіть свою дитину на професійне лікування зубів прямо зараз!*

Запишіть свою дитину на професійне лікування зубів прямо зараз!*
А вас лякали в дитинстві стоматологами? Напевно, багато хто має цей не дуже приємний спогад із дитинства. Ми впевнені, що лякали стоматологами дітей ті батьки, які не були впевнені у якості роботи своїх стоматологів. Якщо ви хочете, щоб кожен похід до стоматолога не був стресом для вашої дитини, звертайтеся у стоматологічну клініку "White and White Dental Studio". Високий сервіс обслуговування та дружелюбна атмосфера допоможуть вашому малюку почувати себе впевнено й захищено на стоматологічному кріслі.

"White and White Dental Studio": які послуги надає заклад?

Із молочними зубами виникають ті ж самі проблеми, що й і з постійними. І вимагають вони такого ж лікування. Найпоширеніша проблема - це карієс. Багато батьків переконані, що молочні зуби не потрібно лікувати від карієсу, адже їх у результаті потрібно буде все одно видалити. Проте це не так. Дітям із ранніх років життя потрібно закладати думку про те, що належний догляд за зубами - це просто необхідна частина життя.

Якісне лікування молочних зубів від карієсу додасть дитині впевненості в собі. Адже відсутність карієсу - це запорука білосніжної посмішки. У клініці "White and White Dental Studio" ви забудете, що таке карієс молочних зубів.
Окрім карієсу, у "White and White Dental Studio" вашій дитині полікують ясна, видалять молочні зуби та позбавлять від інших стоматологічних проблем. За потреби, під час стоматологічних операцій може бути застосована седація, за допомогою якої процедура мине абсолютно безболісно й не лишить неприємних спогадів.

Чому лікування зубів у "White and White Dental Studio" вигідне?

Процес лікування молочних зубів у цій стоматологічній клініці має такі переваги:

• тут працюють досвідчені лікарі, які знаходять індивідуальних підхід до кожної дитини, позбавляючи її стресу від процесу лікування;
• всі процедури виконуються на новітньому обладнанні згідно з європейськими вимогами;
• лікарі "White and White Dental Studio" навчать вашу дитину, як правильно проводити гігієнічні процедури з догляду за зубами;
• клініка працює на репутацію, а тому головне завдання лікарів, які в ній працюють, - зробити все задля того, щоб кожен пацієнт був задоволений. Тому клініка має багато позитивних відгуків.

Приєднуйтеся до офіційної сторінки клініки в інстаграмі. Шукайте white.and.white.dental - і будьте в курсі всіх новин.

Заходьте на wnwdental.com/ru/uslugi/dityacha-stomatologiya/ і записуйтесь на прийом. Довірне здоров'я зубів своєї дитини професіоналам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.