У селі Дачне будують перший дитячий садочок

У селі Дачне будують перший дитячий садочок
У селі Дачне триває будівництво дитячого садка.

Дошкільний навчальний заклад входить в перелік об’єктів, що будуються на Волині в рамках програми Президента України «Велике будівництво», – повідомляє Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Загальна кошторисна вартість будівництва дитсадка становить 31 мільйон 320 тисяч гривень. Обсяг фінансування у 2020 році становить 22 мільйони гривень.

Тут уже збудували корпус, вставленні вікна та двері, проведена електрика та водопостачання, завершуються зовнішні оздоблювальні роботи фасаду. Окрім цього, дитячий садочок має окрему котельню.

До цього часу у селі Дачне не було дитячого садка, тому батьки були змушені возити малюків у ДНЗ обласного центру або навколишніх сіл. Відтак, реалізація цього проекту дасть можливість дітям навчатися та розвиватися у сучасному дошкільному навчальному закладі свого населеного пункту.

До слова, згідно з картою проект у 2020-го році в рамках програми «Велике будівництво» у Волинській області сконцентрують увагу на будівництві 7-ми шкіл, 3-ох дитсадків, 2-х шкільних спортзалів, 7-ми приймальних відділень лікарень та оновленні 82-х кілометрів місцевих доріг.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі ці школи, садочки, спортивні споруди - це по суті розбудова нашого майбутнього. Діти, які ростуть і розвиваються в гарних умовах, потім такі ж будуть намагатися створювати всюди навколо себе. А нашим дітям на сьогодні часто доводиться вчитися в напіврозвалених, обідраних необладнаних класах, тому це справді гарна новина! Бо такі проекти переважно на рівні обіцянок і зависають...
Відповісти