Обмеження на в’їзд до країн ЄС хочуть продовжити до 15 червня

Обмеження на в’їзд до країн ЄС хочуть продовжити до 15 червня
Європейська комісія пропонує продовжити тимчасове обмеження на несуттєві поїздки до країн Європейського Союзу і Шенгенської зони до 15 червня.

Про це пишуть Факти.

Зокрема у заяві йдеться про те, що зняття обмежень повинне бути поетапним. Послаблення обмежень на внутрішніх кордонах має передувати початку відкриття зовнішніх кордонів.

"Саме тоді, коли деякі асоційовані держави ЄС і Шенгенської зони роблять попередні кроки для пом’якшення заходів у боротьбі з поширенням пандемії, ситуація залишається нестабільною як в Європі, так і в усьому світі".

У Єврокомісії також зазначили, що перегляд обмежень на поїздки в ЄС після 15 червня залежатиме від епідеміологічної ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дозволено тільки вліт.
За скільки євриків наша влада продає на плантацї наш народ? Невже тільки за підтримку європрагнень? І продовження санкцій?
Відповісти
Влада нічого не продає, а дозволяє авіасполучення під час карантину і не тільки в Україні, він ще жорстокіший за кордоном. Але це при наявності документів, що дозволяють офіційно працювати у тій чи іншій країні, а не так як в нас - тисяи нелегально виїхало на роботи, а куш з того ділки мають! Потім, здебільшого, ті нелегали і повертались, що створювало натовпи і картинку на кордонах бо в людей, що нелегально працювали, не було ніяких гарантій від роботодавців, були як раби...
Відповісти