У «Кораблику» відбиратимуть на «Woodstock»

У «Кораблику» відбиратимуть на «Woodstock»
Другий відбірковий тур «Woodstock Україна’2013» відбудеться в пивному клубі «Оболонь».

Захід пройде сьогодні, 21 червня, ‒ повідомляють організатори.

Участь у ньому візьмуть «Етнаterra», «Тринакрія», «Ріплей» та «Ювелір».

«Незвичне явище для Кораблика, але приємне з точки зору, що відомий фестиваль «Woodstock» довірив Пивному клубу «Оболонь» одну зі своїх відповідальних ланок в підготовці до фіналу фестивалю. Цієї пʼятниці ми будемо обирати найкращого претендента від Волині на участь у фіналі», ‒ йдеться в повідомленні.

У межах заходу наживо заграють 4 гурти, які вже виграли завдяки голосуванню у інтернеті: «Етнаterra», «Тринакрія», «Ріплей», «Ювелір».

«Вирішувати, хто ж все-таки поїде представляти Волинь, буде компетентне журі + ми оберемо Гурт Глядацьких Симпатій, тому приходьте і підтримайте своїх улуюбленців ;)», ‒ зазначають організатори.

Початок заходу ‒ о 21:00.

Окрім того, у неділю, 23 червня в «Кораблику» ‒ 7 частина «URBAN PARTY». У ній візьмуть участь «Інквізитор» (Чернігів) з презентацією альбому «На Варті Українства» та «WhataFunk Crew» (Луцьк).

«Цього разу в нас знову відкриття ‒ ми познайомимось із патріотичною музикою проекту «Інквізитор» із Чернігова, який буде презентувати свій альбом «На Варті Українства». Плюс наші регулярні хлопаки з компанії «WhataFunk Crew» (Луцьк) «добʼють» це все діло добрячою порцією ламаних ритмів і кайфової музики! Приходьте за адреналіном!», ‒ обіцяють у клубі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Кораблику» відбиратимуть на «Woodstock»
21 червень, 2013, 18:07