Дитячі коляски з трьома та чотирма колесами: який варіант обрати?*

Дитячі коляски з трьома та чотирма колесами: який варіант обрати?*
При виборі дитячої коляски потрібно враховувати багато факторів: безпеку, дизайн, зручність для малюка та батьків, наявність додаткових функцій, простоту обслуговування та ремонту, загальну міцність конструкції, розмір коліс. Сьогодні на ринку представлені дитячі коляски як з трьома, так і з чотирма колесами. Обидва варіанти мають свої переваги, які важливо брати до уваги при виборі.

3 колеса

Основні переваги:

• Коляска добре підходить для їзди по усіх типах поверхні. З нею можна гуляти і на заасфальтованій доріжці, і в парку, і навіть на піщаному пляжі. Підвіска на таких візках зазвичай зміцнена, а колеса мають збільшений діаметр та наповнені повітрям (як велосипедні шини). В результаті досягається і добра прохідність, і поглинання ударів.
• Вдалий вибір для активних батьків. Маневреність та зменшена вага будуть відчутною перевагою, якщо під час прогулянки батьки люблять швидко ходити чи навіть бігати. Переднє поворотне колесо обертається на 360 градусів і дозволяє швидко змінити напрямок руху. За потреби його можна і заблокувати, щоб рухатися лише прямо. Не варто починати бігати з візком принаймні доти, доки дитині не виповниться 6 місяців.
• Просте керування. Направляти візок можна й однією рукою, якщо друга потрібна для кави чи пакету з продуктами. Однак будьте обережні – керувати коляскою завжди потрібно обачно.
• Естетика. Якщо ви цінуєте оригінальність та прагнете виділитися навіть під час звичайної прогулянки, коляски з трьома колесами точно заслуговують на увагу.

4 колеса

Основні переваги:

• Зазвичай в складеному вигляді є більш компактними, а відповідно й зручнішими для перевезення у громадському транспорті чи автомобілі.
• Доступність і великий вибір. Традиційна конструкція пропонує широкий асортимент найрізноманітніших візків.
• Стабільність. Чотири колеса забезпечують більшу стабільність, ніж три. Вага розподіляється більш рівномірно, тому візок не втрачає контакту з поверхнею навіть на значних нерівностях. Все залежить від того, де саме ви плануєте використовувати візок. У місті, де немає нічого «екстремального», надійними будуть коляски і з трьома, і з чотирма колесами.
• Більше простору для речей під сидінням. Зручно, якщо мама чи тато під час прогулянки скуповуються в магазині.

Триколісна коляска добре підходить для активних батьків, відрізняється маневреністю. Чотириколісний візок – це великий вибір, компактність у складеному вигляді та можливість зекономити. Окрім кількості коліс, такі коляски в цілому мають практично однакову конструкцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: коляски
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.