Де в Києві замовити свіжі суші з доставкою додому?*

Де в Києві замовити свіжі суші з доставкою додому?*
Ви знаєте хоча б одну людину, яка б ніколи в житті не куштувала суші? Таких, напевно, одиниці. І не дивно! Адже уже на протязі багатьох років традиційна японська страва завойовує прихильність мільйонів людей по всьому світу. В чому причина такої популярності? Крім неперевершеного смаку, оригінального зовнішнього вигляду, свіжі суші несуть користь для організму людини. Приміром, морепродукти, що використовуються для приготування ролів, містять незамінні жирні кислоти Омега-3, необхідні для профілактики серцево-судинних захворювань, покращення роботи мозку, підвищення імунітету. Не менш важлива і користь норі. Цей інгредієнт вважається цінним джерелом кальцію, йоду та заліза, тоді як васабі містить у собі вітамін С та антиоксиданти. Де замовити свіжі та корисні суші? Для цього не обов’язково кудись їхати, адже тепер можна купити роли з доставкою до вашого дому.

В чому переваги такого сервісу?

• Значний асортимент суші. Мова йде як про класичні суші, так і про унікальні, авторські рецепти від шеф-кухаря «Ninja Sushi». До того ж, в меню представлені роли, суші, сети, та напої, які задовольнять навіть найвибагливішого гурмана.
• Тільки свіжі інгредієнти. Лише свіжі роли можуть бути корисними для нас. У протилежному випадку вживання сирої риби, морепродуктів може викликати загострення хронічних хвороб шлунково-кишкового тракту та харчове отруєння. Аби цього не сталося, кухарі «Ninja Sushi» готують суші в чистій кухні та використовують лише свіжі (не заморожені) інгредієнти.
• Зручний та сучасний сервіс. Тепер, щоб замовити суші, достатньо потратити кілька хвилини. Чому? Власний сайт робить сервіс «Ninja Sushi» ще доступнішим та зручнішим. Крім цього, оплатити доставку можна по QR-коду. Ну а встановивши на свій смартфон спеціальний додаток від закладу, вдасться не тільки дізнатися про новинки в меню, а й зекономити на покупці.

Як правильно їсти суші?

Вживання суші – це ціла традиція, а дотримання всіх правил дозволить насолодитися витонченим смаком цієї страви. То як їсти суші? Вважається, що при вживанні ролів не потрібно повністю занурювати страву у соєвий соус – краще обмежитися його мінімальною кількістю. Крім цього, їсти шматок суші потрібно повністю, адже всі компоненти страви повинні підсилювати один одного. У совою чергу, імбир треба вживати в перерві між шматочками, щоб перебити смакові відчуття від попереднього ролу. А ще, починати поїдання суші варто з легких видів, завершуючи трапезу жирною рибкою. Лише спробуйте використати ці правила, коли їсте суші, і ви більше не зможете уявити своє життя без цієї страви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суші, роли, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.