Як вибрати захисне скло на iPhone*

Як вибрати захисне скло на iPhone*
Довгоочікувана покупка iPhone подарує позитивні емоції надовго. Щоб новий апарат прослужив як можна довше, в процесі експлуатації збереглись зовнішній вигляд і цілісність корпусу просто необхідно захистити його з допомогою аксесуарів. В першу чергу важливо купити скло на iPhone, адже екран – це найбільш вразлива частина будь якого смартфону, на якій швидко можуть з’явитись подряпини та тріщини від механічного впливу.

Для чого потрібне захисне скло на Айфон

Аксесуари на мобільні телефони вражають своїм різноманіттям. Виробники прагнуть здивувати своїх покупців та створити для них ідеальний варіант захисту для гаджетів. Оскільки iPhone є найбільш популярним смартфоном у світі, на ці апарати представлений найбільший вибір захисного скла та чохлів. Якщо чохол не є обов’язковою деталлю, то без скла неможливо обійтись тим, хто бажає вберегти екран від тріщин та подряпин.

Товари компанії Apple дорогі в обслуговуванні та ремонті. У випадку пошкодження екрану заміна обійдеться не дешево, точна вартість залежить від моделі, але витратити значну суму все ж прийдеться. Тому набагато вигідніше купити якісне захисне скло та не хвилюватись про безпеку улюбленого Айфона. Деякі користувачі бажаючи зекономити вибирають як альтернативу захисну плівку, проте вона не виконує тих функцій, які покладені на скло і здатна лише не допустити появи подряпин на екрані, у випадку падіння чи ударів безсила.

Як вибрати захисне скло на Айфон

Захисне скло для Айфона відрізняється не тільки ціною та виробником. Тому для грамотного вибору цього аксесуару важливо розібратись у всіх тонкощах. Наприклад:

• скло не може бути універсальним та підходити під кожну модель, важливо звертати увагу на наявність вирізів під кнопку «додому», фронтальну камеру;
• розмір не можна скоригувати за допомогою ножиць, тому виріб повинен ідеально підходити під параметри екрану;
• товщина має значення, не завжди діє принцип «товстіше – значить надійніше», адже деякі екрани не зможуть точно реагувати на дотики якщо скло буде надто товстим.

При покупці захисного скла на iPhone важливо також вибрати його тип. На ринку представлені два варіанти: матове та глянцеве. Перший варіант дорожчий, але при цьому виконує дві функції: захист від механічних пошкоджень та від сонячних «зайчиків», крім того, на ньому практично не помітні відбитки пальців. Другий тип коштує дешевше, але ефективний лише для захисту від ударів та подряпин. Вибір – справа дуже індивідуальна, але визначитись буде легше, якщо розібратись зі всіма особливостями аксесуарів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: айфон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.