Вчимося малювати на карантині*

Вчимося малювати на карантині*
Карантин - це найкращий час для того, щоб навчитися чомусь новому, вдосконалити старі навички або ж зовсім відкрити в собі приховані таланти. Важливо пам'ятати лише один нюанс - всі дії повинні відбуватися в стінах будинку. Одним з найкращих таких занять є малювання, для якого необхідно мінімум матеріал, що можна знайти в будь-якому домі.

Не можна сказати, що процес малювання простий, адже для досягнення хорошого результату, потрібно багато пробувати і довго вчитися (для досягнення вищої майстерності вчитися потрібно мало не все життя). Але з професійними уроками академічного малюнка від Артакадеміі http://www.artacademia.kiev.ua/kursy-risovaniya/kursu-akademicheskogo-risunka-karandashom-v-art-studii/risuem-uho-za-5-shagov навіть новачок зможе відчути себе великим художником.

Школа образотворчого мистецтва Артакадемія

Школа образотворчого мистецтва Артакадеміі є унікальною в Україні, адже вони практикують європейський підхід до цієї справи. Вони займаються не тільки з дітьми, але і з дорослими, і навіть зі студентами спеціалізованих факультетів, що показує рівень знань і підготовки їх фахівців. А якщо ж ви тільки хочете вступити на такий факультет в ВНЗ, то для таких людей Артакадемія проводить окремий спеціальний курс, де розповідається про всі нюанси іспитів та завдань до них, а також навіть практикуються можливі завдання.

Учні школи вивчають не тільки один стиль, а безліч різних напрямків і технік, від академічних до найсучасніших. Висококваліфіковані педагоги вводять учнів в усі тонкощі образотворчого мистецтва, повністю переносячи їх свідомість у картини. Такий ефект створюється за рахунок того, що самі уроки проходять в легкій формі, адже без зацікавленості в цій справі нічого не вийде.
Важливим аспектом також є те, що всі матеріали для малювання надаються самою школою, адже для того, щоб отримати хороший результат часто необхідні якісні матеріали.

Курси школи образотворчих мистецтв АртакадеміЇ

Артакадемія надає великий вибір курсів для того, щоб кожна людина, незалежно від своїх бажань і здібностей, отримала максимум знань і навиків. Наприклад, у них можна знайти:

• курси малювання для початківців і початківців дорослих;
• курси малювання і живопису;
• курси навчання для вступників та фахівців.

Для зручності кожної людини уроки можуть проводитися в різний час. Так, є ранкові уроки, денні, вечірні і послявечірні, для тих людей, які після роботи хочуть відпочити і розслабитися, при цьому навчитися чогось новому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: малювання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.