Стартував «На хвилях Світязя». ФОТО. ВІДЕО

Стартував «На хвилях Світязя». ФОТО. ВІДЕО
П’ятий міжнародний студентський фестиваль естрадної пісні «На хвилях Світязя» зібрав на березі однойменного волинського озера талановиту та творчу молодь.

Протягом трьох днів студенти найрізноманітніших спеціальностей змагатимуться у співочій майстерності. Цього року участь у конкурсі беруть 17 вокалістів, ‒ пише Слово Волині.

Традиційно фестиваль відбувається на базі «Гарт» СНУ імені Лесі Українки.

Уже вп’яте він набуває статус міжнародного, адже крім студентів українських вузів, у співочому конкурсі змагаються і їх ровесники з-за кордону. Цього року зарубіжжя представляють гості з Білорусі, а всього історія фестивалю нараховує співпрацю уже з майже десятьма країнами.

Про перспективи подальшого розширення міжнародної діяльності фестивалю говорив під час відкриття заходу ректор СНУ Ігор Коцан. Він висловив впевненість у тому, що вже наступного року хвилі Світязю почують і виступи студентів Поморської академії, що у Польщі. Її ректор Роман Дрозд прибув на фестиваль, аби ознайомитися з його специфікою і вже наступного року залучити і своїх студентів до участі у ньому.

Програма заходу протягом останніх років залишається незмінною і передбачає виконання композиції рідною мовою та пісні на вибір.

Оцінюватиме виступи конкурсантів журі на чолі з Народним артистом України, професором СНУ імені Лесі Українки Василем Чепелюком.

Завершиться фестиваль гала-концертом у Шацьку 23 червня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
єдине речення, яке коцан нормально сформрлював та вимовив, було речення зі словом "гроші". фрейд був правий про підсвідомість :-)
Відповісти
що ви хочете із доктора наук.
Відповісти
С-ки Коцан бабала на цьому відмиває???
Відповісти
"студенти найрізноманітніших спеціальностей" - в студентів вже є спеціальності? То на холеру вони вчаться?
Відповісти
Останні новини
Стартував «На хвилях Світязя». ФОТО. ВІДЕО
22 червень, 2013, 12:42