Чи важко вам у понеділок прокидатися на роботу? ПИТАННЯ ДНЯ

Чи важко вам у понеділок прокидатися на роботу? ПИТАННЯ ДНЯ
Традиційно багато хто вважає, що понеділок – день важкий. Особливо ж у цей день, після вихідних, важко прокидатися о 6-7-й годині. Не дивно, що багато людей понеділок не люблять найбільше з усіх днів тижня.

У нинішній же мороз почуття відрази до ранкового підйому особливо сильне. Тому багатьом доводиться вигадувати різні способи, щоб «обхитрити» свою лінь.

Втім, є люди, для яких прокинутися вранці ніяких труднощів не становить, і для них понеділок –день, як і всі інші.

«Чи важко вам у понеділок прокидатися на роботу?» – запитав ВолиньPost у лучан.

Катерина Мачіха, 24 роки, інженер заводу «Мотор»:

«Так, дуже важко. Особливо взимку, оскільки прокидаєшся – сонця не видно, холодно на вулиці, взагалі немає бажання носа за вікно висовувати. А вставати на роботу доводиться дуже рано – о шостій ранку.

Для того, аби вчасно встати з ліжка, я себе трішки обманюю. Наприклад, встановлюю будильник на 15 хвилин раніше потрібного часу. Тоді є таке відчуття, ніби довше поспала.
Аби прокинутися, раджу всім робити невеличку зарядку або принаймні потягуватися. Не обходиться ранок без кави. А коли взагалі важко привести себе в стан активності – то гарно допомагає контрастний душ».

Олександр Лісінський, 21 рік, студент ВНУ, бармен:

«Понеділок для мене не є особливим днем. Мені в принципі важко рано встати, адже маю звичку дивитися до другої ночі телевізор. Думаю, що подібна проблема властива багатьом, і потрібно законодавчо заборонити «зомбоящики».

Втім прокидатися потрібно щодня. Інколи піднятися з ліжка заставляють пари, а під час канікул – робота. Адже якщо спізнишся на роботу, то можна її втратити. Ну, а щодо пар, зізнаюся чесно, що бувало, коли перші пари проходили в мене в ліжку.

Тонізую себе кавою, вмиваюся холодною водою. Крім того, до мене зранку дзвонить моя дівчина, яка надихає мене на роботу і навчання».

Святослав Кравчук, 59 років, перший заступник міського голови Луцька:

«Мені прокидатися абсолютно не важко. Я завжди встаю о шостій ранку. Цю хорошу звичку я надбав ще у інституті. І вже років напевно 25-30 я прокидаюся о шостій.

Особливої зарядки чи процедур я не роблю. Часом просто руками махаю: вперед-назад, вліво-вправо. І так 10-15 хвилин. Ця вправа розігріває тіло, спину приводить в порядок.

Холодною водою не обливаюся. Часом можу босоніж походити по холодній землі, траві з росою. Але не взимку, а весною чи осінню».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В мене кожен день понеділок :(
Мені настільки важко прокидатись, що навіть словами не можу цього описати :(
Відповісти
ооо, болюча тема:)

але щоранку пересилюю себе словом "треба"...
Відповісти
мені вставати дуже-дуже важко. особливо коли треба з самого ранку йти на якісь засідаловки, де про щось нудне говорять і там хочеться ще більше спати. але добре що я працюю в газеті, то можу це відписати пізніше все. співчуваю інтернетчикам. бачу як вони бігають, і то ж треба все швидко сприймати і писати. Ех..зробили б початок робочого дня о 10 годині, було б як раз!
Відповісти
Останні новини
Чи важко вам у понеділок прокидатися на роботу? ПИТАННЯ ДНЯ
06 лютий, 2012, 11:06