У ВООЗ припускають, що новий коронавірус може ніколи не зникнути

У ВООЗ припускають, що новий коронавірус може ніколи не зникнути
Всесвітня організація охорони здоров’я попереджає, що новий коронавірус, можливо, не вдасться повністю подолати, і наразі неможливо передбачити, як довго він буде циркулювати.

Про це заявив під час онлайн-брифінгу експерт з надзвичайних ситуацій ВООЗ Майк Раян, повідомляє агентство Reuters, передає УНН.

“Цей вірус може стати ще одним ендемічним вірусом... і він може ніколи не зникнути”, — зазначив Раян. Він наголосив, що проблема може перерости в довготривалу, але може й не стати такою.

За словами Раяна, боротьба з хворобою вимагатиме “величезних зусиль”, навіть якщо буде знайдена вакцина.

Нагадаємо, згідно з останніми даними МОЗ в Україні зафіксували 16 425 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 439 — летальні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є в карантину початок - нема в карантину кінця!
Свинячий грип, пташиний грип, ще купа всього - куди це поділося?
Відповісти
Просто хочуть поставити людей в стійло, притому що вірус - НЕ летальний, помирають люди з важкими супутніми захворюваннями, які і так помирали, той же грип був постійно, весь час новий, і ніякого карантину і локдауну... Нас МАЮТЬ! Змовчимо - будемо мовчати в ганчірочку, тобто маску, все життя, і "тестуватися" від неіснуючої херні під страхом заборони купити квиток на автобус, для влаштування на роботу, щоб поїхати на відпочинок... А потім - ні, не чіп, то таки поки фантастика, а просто ДОДАТОК всім примусово впендюрять "щоб виявляти контактнипх осіб з хворими", і будуть знати про всі пересування +-10 метрів, а може і слухати вибірково будуть. Цифровий концтабір на весь світ, звільнені від цього будуть тільки можновладці і грошові мішки. Хтось бачив РЕАЛЬНЕ фото SARS-COV-2 під електронним мікроскопом? Просто SARS є, нового коронавірусу - немає, тільки гарні кольорові малюночки, дуже схожі на САРС, з елементами фотошопу. ДумайТЕ!
Відповісти
Останні новини
У ВООЗ припускають, що новий коронавірус може ніколи не зникнути
14 травень, 2020, 03:09