Які переваги дає форма онлайн-замовлення на сайті ресторану?*

Які переваги дає форма онлайн-замовлення на сайті ресторану?*
В сучасному швидкому світі споживачі хочуть мати можливість замовляти їжу онлайн. Завдання ресторану – надати таку послугу, тим самим збільшивши прибутки та зробивши клієнтів більш лояльними. Якщо ви ще не маєте власного сайту, саме час замовити його виготовлення професіоналам – https://xn----7sbbaqhlkm9ah9aiq.net/razrabotka-internet-proektov/. Якщо ж сайт вже є, спеціалісти додадуть на нього форму онлайн-замовлення, зроблять її максимально комфортною для клієнтів і працівників ресторану. Навіщо це потрібно? Розгляньмо основні аргументи.

В ногу з часом

Якщо ви не пропонуєте онлайн-замовлення, це означає відставання від конкурентів і втрату клієнтів. Люди, які очікують саме таких послуг, знайдуть інший ресторан. Сьогодні конкуренція в сфері громадського харчування є досить жорсткою, тому за споживача потрібно боротися.

Нарощування прибутку


Збільшення кількості замовлень означає й більший прибуток. Особливо це актуально в часи, коли звичайне відвідування ресторанів неможливе.

Коли клієнт переглядає меню на сайті, йому не потрібно поспішати з замовленням. Він не нервує, може спокійно все обдумати. Часто це стимулює людей замовляти більше, ніж за столиком. Правильно розроблений дизайн сайту значною мірою сприяє цьому. Наприклад, в меню можна додати виділені спеціальні пропозиції тощо. Багато ресторанів добиваються збільшення прибутку лише додаванням онлайн-форми на сайт, навіть якщо до цього приймали замовлення по телефону.

Швидкість обслуговування

Коли працівник ресторану приймає замовлення телефоном, він може одночасно обслуговувати лише одного клієнта. І це може зайняти кілька хвилин. Обробка онлайн-замовлення займає всього 30 секунд. Інформація одразу по кількох клієнтах може бути одночасно направлена в POS-систему.

Менше помилок

При телефонній розмові працівник може щось неправильно почути. На сайті клієнт робить все самостійно. Немає проблем з мовними бар’єрами, перешкодами, шумом. Замовник просто відмічає страви, які хоче отримати. Можна додати навіть функцію оплати через сайт. Тоді залишиться лише привести їжу за вказаною адресою. Точна обробка замовлень веде до більшої кількості задоволених клієнтів.

Розширення географії замовлень

Коли клієнти можуть отримати доступ до меню за межами ресторану, це відкриває для вас багато нових можливостей. Людині не обов’язково жити поруч з закладом, щоб зробити замовлення. Розміщення меню на сайте – просте рішення, але воно може стати ключем до значного збільшення кількості клієнтів. І, що найголовніше, - задоволених клієнтів.

Формування бази даних


При онлайн-замовленні клієнтам зазвичай потрібно вводити ім’я, номер телефону, адресу електронної пошти. Ця інформація дозволяє ресторану створити базу даних споживачів та в подальшому використовувати її в маркетингових цілях. Наприклад, в сніжну погоду можна відправити клієнту повідомлення з нагадуванням про те, що краще лишитися вдома і замовити смачні страви онлайн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.