Правила встановлення каналізацій в приватному будинку - від майстрів Луцька*

Правила встановлення каналізацій в приватному будинку - від майстрів Луцька*
Наразі неможливо уявити приватний будинок, без сучасної каналізаційної системи. Але, непрофесійно змонтоване стокове обладнання, загрожує великими проблемами, при подальшому користуванні. Тому правильне встановлення каналізаційних труб, це найголовніше, при облаштуванні стокової системи приватного будинку.

Різновиди каналізаційних систем

Існує декілька видів каналізаційних систем, які можуть бути використані у приватних будівлях:

1. Центральна (м.1) – стічна труба під’єднується до міської системи збору відходів, із подальшим виводом у загальний колектор. Треба пам’ятати, що користування загальною зливною системою, є платною послугою від міськводоканалу, за яку вам щомісячно виставлятимуть рахунок.
2. Накопичувальна система (м3) – це звичайна вигрібна яма. Вона може бути цегляна, бетонна, металева або із пластику. Головне, щоб матеріал, яким обкладена яма, забезпечував повну герметичність ємкості. Також треба враховувати екологічні аспекти такої каналізації та розташовувати резервуар на значному віддаленні від житлових приміщень та садиб, де вирощуються рослини, які призначені для вживання в їжу. Така яма потребує періодичного очищування, тож треба забезпечити можливість вільного під’їзду до неї автівки асенізаторів.
3. Дренажна система (м2) – це така сама вигрібна яма, але в неї немає дна і стічні води всмоктуються безпосередньо у ґрунт.
4. Фільтраційні системи (м4) – передбачають встановлення чотирьох резервуарів, які очищують стоки. Вони потребують багато місця та коштують недешево. Але термін дії такого обладнання розрахований на десятки років. Тобто, якщо дозволяє місце, є сенс вкладати гроші.

Монтаж каналізації у Луцьку

Майстри компанії Теплотехнологія допоможуть Вам провести каналізацію правильно та гарантують безпроблемне подальше користування. Всі роботи виконуються, згідно з розробленим алгоритмом дій:

• Складання проекту – враховуються всі деталі ландшафту місцевості, розташування будинку хазяїна та сусідів, віддаленість міських комунікацій;
• Планування каналізаційної системи;
• Розрахунок вартості:
1. В залежності від обраного виду стокової системи, розраховують необхідну кількість матеріалів (скільки коштує каналізаційна труба та інші витратні матеріали, можна побачити у остаточному кошторисі);
2. Вартість роботи, з урахуванням рівню складності.
• Підготовка території до роботи;
• Монтаж обраної каналізаційної системи та її перевірка.

Щоб каналізаційна система добре витримувала навантаження та працювала довго та надійно, її повинні робити ті, хто це насправді вміє. Комфортна оселя – це справа професіоналів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Правила встановлення каналізацій в приватному будинку - від майстрів Луцька*
19 квітень, 2020, 11:00