У Бельгії гологруді FEMEN напали на прем'єр-міністра Тунісу. ФОТО

У Бельгії гологруді FEMEN напали на прем'єр-міністра Тунісу. ФОТО
Активістки руху FEMEN з вимогою звільнити їхніх подруг атакували автомобіль, в якому перебував прем'єр-міністр Тунісу Алі Лараеда.

Це відбулося під час його візиту до Європарламенту в Брюсселі, - пише Телеканал новин "24".

"Секстремісткам вдалося вистежити кортеж ісламістського нелюда на одному з контрольно-пропускних пунктів Європарламенту. Перекривши дорогу, секстремістки захопили машину туніського прем'єра з вимогами звільнити чотирьох туніських полонянок FEMEN. Жіночий рух FEMEN безпосередньо звинувачує Лараеда в незаконному арешті та утриманні під вартою трьох європейських і однієї туніської активісток руху", - йдеться у повідомленні жіночого руху, яке опубліковане на сайті FEMEN.

Дівчата прокричали гасла за звільнення Аміни Сбоу (Тайлер), Жозефін Маркманн, Маргарит Штерн і Полін Хіллер з туніських в'язниць.

"FEMEN засуджує практику драконівського туніського уряду і вимагає звільнення політичних ув'язнених: активісток FEMEN, репера Weld El XV, блогера Jabeur Mejri і багатьох інших, позбавлених волі за проявлення свого права на свободу слова і протесту", - зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, 2 француженок і одну німкеню, що є членами FEMEN, посадили на 4 місяці в тюрму Тунісу за те, що вони оголили груди у публічному місці. Жінок засудили "за непорядність" - у Тунісі подібний вчинок є порушенням закону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посадили б ще у цих!
Відповісти
До нас в чоловічу тюрму там їм знайдуть цільове призначення. Позорять нашу країну. Проституткі!!!
Відповісти
Щось вже перебор...
Відповісти
Останні новини
У Бельгії гологруді FEMEN напали на прем'єр-міністра Тунісу. ФОТО
25 червень, 2013, 16:38