У місті на Волині біля гімназії посадили яблуневий сад

У місті на Волині біля гімназії посадили яблуневий сад
Цьогоріч з ініціативи «Екошколи», яка працює при УНТ «Еврика», Ковельська міська гімназія долучилася до Всеукраїнського проєкту та висадила 90 яблуневих саджанців трьох сортів – Топаз, Росава, Зимова пізня.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

З метою упровадження STEM-освіти в закладі взялися до реалізації цього проекту, щоб не тільки висадити сад, а й потім мати змогу пригощати вирощеними яблуками гімназистів і пропагувати здорове екохарчування.

Перед висадкою молодих дерев головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич разом з іншими фахівцями обстежили територію саду та надали дозволи на корчування старих дерев.

Далі до роботи взялися гуртом професіонали, які в короткий термін зачистити площу, впорядкували та повністю підготували до висадки молоденькі дерева.

"За допомогу у цьому ми вдячні Володимиру Бойку, директору ПТМ «Ковельтепло», Ігорю Михалевичу, директору КП «Добробут», Віктору Солов’янчуку, начальнику РЖКП № 1, Василю Римарчуку, директору ТОВ «Ковельський хлібокомбінат», Василю Штику, директору дочірнього підприємства «НовоБуд», Зіновію Мисюку, начальнику філії «Ковельська ДЕД» ДП «Волинський облавтодор», а також Івану Смітюху, благодійнику, батькові випускника гімназії.

Особливої Подяки заслуговує Юрій Шлюєв, який очолив батьківську громаду гімназії та першим підтримав нас у реалізації проєкту, замовивши своїм коштом саджанці, керуючи разом з директором Оленою Вальчук підготовчими роботами", - йдеться у дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.