Будинок культури у Вересневому хочуть відкрити у серпні. ФОТО

Будинок культури у Вересневому хочуть відкрити у серпні. ФОТО
Будинок культури у Вересневому сподіваються відкрити до Дня Незалежності.

Про це йшлося 25 червня під час виїзної наради до об'єкту, де тривають ремонтні роботи.

Всередині будівлі – ремонт, навколо – ведуться роботи з благоустрою. Як розповів начальник управління капітального будівництва міської ради Леонід Карабан, там уже замінили покрівлю, посилили балки на даху, укріпили стіни, бо в них були тріщини, провели електромонтажні роботи.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький зазначив, що прокладуть нові бордюри, біля пам’ятника Тарасу Шевченку викладуть нові доріжки, а вздовж головного фасаду Будинку культури збережуть ще довоєнне покриття – так звані шашки Терлінського. Встановлять зовнішнє освітлення. Буде тут і дитячий майданчик.

«Ми робимо мінімальний варіант, який дозволить привести у нормальне функціонування будинок», - зазначив луцький міський голова Микола Романюк.

Відкрити відремонтований Будинок культури планують під кінець серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже Клімчук вихвалявся ремонтом лялькового, то от нехай зараз піде і подивиться - знов тріщини на тих самих місцях на фасаді!!! Тема для Волиньпосту, куди пішло бабло????
Відповісти
ПИТАННЯ ЯКОСТІ РОБІТ НЕ ДО КЛІМЧУКА, А ДО КОМІСІЙ І РОЗПЛОРЯДНИКА КОШТІВ. ШКОДА ЩО ТАКІ УПОВНОВАЖНІ ОСОБИ ЯК ПАНІ СОКОЛОВСЬКА, РОМАНЮК , КАРАБАН. КОЗМІРУК. були по сусідству біля мене і не зайшли в гості і на власні очі побачили яку допомогу надали дали вдові інваліду ВВВ.
Відповісти
а що це ви, шановний журналіст пофоткали в будинку культури стіни і стелю з ліпниною ще 60-х років ХХ ст.і видаєте їх читачам, ніби то вже нове відремонтоване....а біля памятника нашому Тарасу розкрадаються гроші...замість нової плитки викопують стару і вкладають "нібито нову"...всі дюди це бачать
Відповісти