Особливості вибору офісних столів*

Особливості вибору офісних столів*
Правильно підібраний інтер’єр офісу має прямий вплив на успіх компанії, саме він справляє враження на клієнтів, партнерів в момент їх перших відвідин. Сучасні стильні меблі допомагають створити неповторний дизайн приміщення, зробити його особливим та неповторним. Придбати якісні стильні та сучасні офісні столи для персоналу та гостей компанії можна на сторінці https://toka.ua/catalog/stoly-dlya-personala/.

Особливості та види офісних столів

Офісні столи повинні бути зручні, функціональні та якісні, саме на ці три важливі характеристики слід звертати увагу при їх виборі та покупці. Для того щоб створити найбільш сприятливі умови для продуктивної роботи співробітників потрібно звертати увагу на специфіку їх діяльності.

Офісні столи в залежності від їх призначення можуть бути таких видів:

• для співробітників;
• для переговорів;
• для керівника;
• для працівників coll-центру;
• для секретаря.

При виборі функціонального офісного столу потрібно враховувати кожну деталь, саме від того, наскільки відповідають меблі потребам у великій мірі буде залежати продуктивність усіх працівників. На них не варто економити, хоча і купляти дорогі моделі не завжди доцільно.

На що звернути увагу

Для того щоб стіл прослужив не один рік, був зручним та функціональним, не втратив презентабельного зовнішнього вигляду важливо звернути увагу на такі деталі:

• матеріал - найкращим варіантом буде ДСП та дерево, перший дешевший, другий дорогий за ціною, але більш довговічний;
• покриття - найчастіше використовується ламінат та штучний шпон;
• ергономічність – найзручнішими для персоналу будуть вироби злегка заокругленої форми;
• розміри – повинні підходити під розмір приміщення та не обмежувати працівника під час роботи;
• колір – найбільш універсальним буде колір під натуральне дерево, хоча для великих залів для нарад можна вибирати меблі сірого чи тілесного відтінку;
• відповідність стандартам ГОСТ – сертифікат дозволяє переконатись у якості виробу.

Психологи переконані, що вдало підібраний інтер’єр робочого приміщення та оформлене робоче місце підвищує продуктивність працівників офісу. Саме тому слід приділити достатньо часу та уваги на вибір меблів та купляти їх тільки в надійного продавця.
Менеджери магазину завжди зможуть вислухати індивідуальні побажання та потреби та допомогти у виборі найкращого варіанту для конкретних цілей. А ще для оптових та постійних клієнтів порядний продавець завжди приготує вигідні пропозиції, які допоможуть зекономити бюджет компанії.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.