Модні тенденції сезону весна-літо 2020*

Модні тенденції сезону весна-літо 2020*
Вміння красиво та доречно одягнутись – це не лише внутрішнє відчуття гармонії і відповідність власному стилю, але й знання про тенденції моди. Щодня дизайнери всього світу вигадують нові фішки і створюють неперевершені речі. Люди, що цікавляться модою та стилем, навіть просто переглядаючи віртуальні вітрини онлайн-магазинів одягу, створюють для себе бачення того чи іншого образу. можливо саме тому вам буде цікаво переглянути пропозиції сайту, де пропонується жіночий одяг оптом та вроздріб у величезному асортименті.

Навесні традиційно всі прагнуть оновити свій гардероб. І хоча всесвітня пандемія дещо знизила активність життя людей, все ж на кількість покупок нового одягу та взуття коронавірус практично не вплинув. Цієї весни українці стали купувати одяг, взуття та різні аксесуари у різних інтернет-магазинах.

Ключові тренди сезону

Ключові тренди весни в принципі не дивують, адже мода, як відомо, має власну циклічність, тому і тепер у дизайнерських новинках ми бачимо елементи стилю 70-х років минулого століття. Наприклад, великий трикутний комірець у стилі «диско» на плащах, пальто, сорочках та жіночих блузах, чи вільний крій довгих спідниць і сарафанів, як колись носили хіпі. Драпірування, рюші, рукави-ліхтарі – всі ці елементи з’являються у сучасному виконанні та завойовують подіуми. Також в моду повертається звабливе міні. До прикладу, джинсові міні-спідниці та шорти влітку 2020 обов’язково повинні з’явитись у гардеробі.

Модні принти сезону весна-літо 2020

Якщо говорити про принти, то сьогодні величезною популярністю користуються яскраві малюнки. Дизайнери все частіше звертаються до квіткових принтів, аби створити свої унікальні речі. Барвисті принти на квіткову тематику влітку 2020 року – це must-have у гардеробі. Навіть звичайний шалик чи хустинка з легкої «летючої» тканини з квітковим принтом зробить ваш образ модним та сучасним.

Картаті принти цього сезону також набувають популярності. Сукні, шорти, міні-спідниці, сарафани, традиційно сорочки – все шиється із тканин з картатим принтом. Кращим доказом цього є колекція Chanel весна-літо 2020, яку дім моди презентував у Парижі на Тижнях Моди.

Модні кольори та аксесуари

Міркуючи про аксесуари, не можна оминути увагою зростаючу популярність різноманітних кілець та ланцюгів. У 2020 році вони стають майже обов’язковими для повноцінного довершеного луку.
Класичний синій колір повертається в моду саме цьогорічного сезону. Знову на вітринах брендових бутиків ми бачимо жакети, брюки, спідниці, офісні сукні та інші вироби у класичному синьому кольорі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.