Увесь громадський транспорт Луцька повернувся до роботи. ФОТО

Увесь громадський транспорт Луцька повернувся до роботи. ФОТО
1 червня після тривалої перерви до роботи знову повернувся громадський транспорт Луцька. На звичні маршрути виїхали усі маршрутки і тролейбуси.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Степанов.

За його словами, вранці 1 червня до роботи повернулися 135 маршруток і 32 тролейбуси. Вони працюватимуть згідно з вимогами, встановленими Кабміном на рішенням сесії міської ради, тобто їхати заповнюватимуть лише місця для сидіння, проводитимуть дезінфекцію тощо, пасажири та водії мають дотримуватися маскового режиму.

Зауважимо, що вранці 1 червня маршрутки та тролейбуси міста були напівпорожні, незважаючи на те, що містяни довго чекали відновлення транспорту та у час, коли він не працював, було чимало скарг і невдоволень. Людей на зупинках – дуже мало.

Відновлення роботи маршруток і тролейбусів ж суттєво ж збільшило завантажденість доріг, тож на деяких ділянках міських автошляхів перед 9-ою ранку навіть були ускладення руху.

Нагадаємо, вихідними з’явилася нова інформація від Міністерства охорони здоров’я, згідно з якою на Волині показник інцидентності (кількості випадків коронавірусу) не відповідає рівню, який дозволяє перейти до наступного етапу виходу з карантину. Утім, за слова Володимир Степанова, наразі міська інфраструктура працює за рішенням міської ради, яке передбачає послаблення. Нових вказівок чи рішень поки не було.

Із 1 червня відновили також роботу траснпорту інших видів сполучення. Про це - згодом.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер чекати треба спалахи вірусу!!!
Відповісти
Тепер вже необхідно змиритися з вірусом, він нікуди не пропаде на довгі роки.
Відповісти
А без транспорту пропав би?
Відповісти
Логично
Відповісти
Два, три місяця дурня проваляли ці доблесні власники маршруток при цьому нікому з них в голову не прийшла навіть думка про те, щоб хоча якось раз на рік нормально вимити та провітрити салон автомобіля. Думав, що зайду в маршрутку після карантинних обмежень, а салон чистий і пахне, сидіння вимиті та салон буде провітриний від перегару, можливо вимиті вікна. А де там, як смерділо до карантину так і далі смердить салон куривом та вчорашнім перегаром, а сидіння хоч стели щось під дупу, бо видно водії перевозили мішки з картоплею, всі сидіння у пелюці та бруду. Я так і не присів, хоча заплатив за проїзд у повному обсязі, пільг на прїзд у мене немає.
Відповісти
Останні новини
Увесь громадський транспорт Луцька повернувся до роботи. ФОТО
01 червень, 2020, 10:00