Як працюють і що виявляють швидкі медичні тести*

Як працюють і що виявляють швидкі медичні тести*
Раніше для виявлення тих чи інших хвороб доводилося звертатися у спеціалізовані медичні установи. Але інколи цей процес завдає психологічного дискомфорту, особливо у випадках, які стосуються інфекцій, що передаються статевим шляхом. Тому люди часто ігнорували симптоми та невчасно зверталися до лікарів, втрачаючи дорогоцінний час. Експрес-діагностика повністю змінила підходи до власного здоров'я. Сьогодні кожен може зробити медичні тести у себе вдома та отримати точні результати.

Сучасна лабораторна діагностика досягла того рівня, коли швидкі тести можна зробити в домашніх умовах без додаткового обладнання. Для цього не потрібні профільні знання, медична освіта чи спеціальні навички. Тест-набори обладнані всім необхідним для швидкої діагностики в побутових умовах. Якщо ви будете чітко дотримуватися інструкції, точність результату сягатиме 99%.

Де купити якісні експрес-тести

Одним із найкращих українських постачальників тестів для швидкої діагностики in vitro є компанія «Медбіоальянс». Вся продукція є сертифікованою та відповідає міжнародним стандартам якості. Це гарантія того, що ви отримаєте точний результат. Для підтримки такого рівня якості та точності тестів усі реагенти для тестів закуповують у перевірених світових виробників.

Пам’ятайте, що вчасна діагностика – це перший крок на шляху до ефективного лікування та повного одужання. Не ігноруйте симптоми хвороби. Набагато ефективніше та доцільніше купити швидкі тести та визначити діагноз, ніж потім витрачати кошти на подолання складних наслідків і ускладнень хвороби через втрачений час.

Які хвороби виявляють медичні тести

Вже понад 10 років фірма забезпечує українські поліклініки, медичні центри, аптеки та лабораторії точними якісними швидкими тестами для виявлення таких недуг:

- респіраторні та легеневі інфекції;

- ВІЛ-інфекція;

- гепатит А, В і С;

- венеричні, урогенітальні та TORCH;

- кардіологічні патології;

- онкологічні захворювання;

- грип й інші вірусні захворювання (ротавірус, аденовірус);

- сальмонела, стрептокок, хелікобактер, малярія тощо.

Також в асортименті є тести на визначення вмісту наркотиків в організмі людини, експрес-тести для визначення вагітності, овуляції та порушень репродуктивної системи.

Медичні тести від «Медбіоальянс» – це найкраща якість, високий рівень точності та швидка доставка в будь-яке місто України. Оформивши замовлення на сайті, вже через декілька днів ви зможете скористатися всіма можливостями сучасної експрес-діагностики у домашніх умовах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.