У волинських поліцейських виявили коронавірус

У волинських поліцейських виявили коронавірус
У Нововолинську підтвердили захворювання на COVID-19 у працівників
місцевого відділення поліції.

Про це йдеться на сторінці Нововолинського відділення поліції у фейсбуці.

У повідомленні йдеться, що поліцейські Нововолинського відділення поліції виконують роботу у посиленому режимі починаючи з 16 березня. Носіння масок, рукавичок, дезінфекція рук, поверхонь, транспортних засобів, перевірка температури тіла - це один із алгоритмів щоденної роботи правоохоронців в умовах карантину.

Впродовж карантину правоохоронці виконували свою головну функцію - невідкладне реагування на звернення та повідомлення, захист основних прав та свобод громадян, проведення профілактичної роботи.

"Однак, як показує досвід ми - поліція та медики - найперше можемо інфікуватися корновірусом, адже найближче до населення. Сьогодні підтверджено 2 випадки COVID-19 серед працівників Новововолинського відділення поліції. Приміщення та кабінети працівників продезинфіковані, проведений температурний скринінг. Поліцейські встановили коло осіб з ким контактували протягом інкубаційного періоду та проінформували їх. Контактні особи перебувають на самоізоляції, відділення поліції продовжує працювати у звичайному режимі", - йдеться у повідомленні.

Наразі стан здоров'я працівників, у яких підтверджено інфікування, - задовільний. Вони знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.