Лучани поскаржилися у СЕС на неякісну ковбасу

Лучани поскаржилися у СЕС на неякісну ковбасу
У молочному павільйоні Центрального ринку, що у Луцьку, у всіх 14 перевірених торгових точках, виявлені порушення санітарних правил.

Встановлено, що підприємці завозять у торгові точки молочної продукції значно більше, ніж дозволяє об’єм наявного холодильного обладнання. Тому значна кількість молокопродуктів зберігається за межами холодильників.

У трьох торгових точках не було медичних книжок, тому фахівці СЕС винесли подання про відсторонення від роботи.

У торговому павільйоні на проспекті Молоді, 2, ПП Ковальчука І.П. до роботи були00 допущені продавці без медичного огляду.

У зв’язку з цим підприємця притягнули до адмінвідповідальності, двох продавців відсторонили від роботи.
У кафе «Соло» на вулиці Винниченка, 69, ПП Квятковського В.О порушувались правила товарного сусідства при зберіганні харчових продуктів, використовувався не промаркований прибиральний інвентар, територія двору утримувалась в неналежному санітарному стані.

Підприємця оштрафували.

У торговому павільйоні ПП Штихарської О.Б. на проспекті Соборності, 7А, до роботи допущені продавці без медичного огляду.

За порушення санітарного законодавства підприємця оштрафували, трьох працівників відсторонили від роботи до проходження періодичного медичного огляду.

У кафе «Формула» ПП Гайдай О.Л. на ринковому комплексі «Формула» були відсутні супровідні документи на півфабрикати, з яких готувались страви. Кухар працювала без головного убору.

Підприємця притягнули до адміністративної відповідальності.
У магазині «Колізей» на вулиці Кравчука,15д, ПП Мазурок О.І. порушувався погоджений асортимент продуктів, не дотримувались правила товарного сусідства та терміни реалізації харчових продуктів.

З продажу вилучили 0,6 кілограма вершкового масла з минулим терміном придатності. Підприємця оштрафували.

У магазині «Васька» на вулиці Конякіна, 9, ПП Наумюк І.Ю також порушувались правила товарного сусідства при зважуванні продуктів харчування. Підприємця притягнули до адмінвідповідальності.

Торговий павільйон «Тростянецькі делікатеси» ПП Гоцалюка В.Д., що на ринку «Лучеськ», розпочав діяльність без погодження з санепідслужбою, дезінфікуючі засоби були відсутні, медичні книжки працівників на час перевірки не пред’явлені.

Від покупців міста надійшло звернення на неналежну якість кров’яної ковбаси.

Загалом з 18 по 24 листопада працівники санепідстанції міста Луцька та Луцького району перевірили 31 заклад торгівлі і ресторанного господарства.

За виявлені порушення санітарного законодавства накладено 27 штрафів на суму 2924 гривні, відсторонили від роботи 5 осіб, що працювали без періодичного медичного огляду.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Санітарно-епідеміологічна станція міста Луцька та Луцького району
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани поскаржилися у СЕС на неякісну ковбасу
28 листопад, 2011, 15:51