Онлайн-шопінг за кордоном через посередників*

Онлайн-шопінг за кордоном через посередників*
Онлайн покупки за кордоном набирають популярності. Замовлення можна робити самостійно або скористатись послугами посередників. Другий варіант більш зручний та безпечний, тим більше, що багато закордонних магазинів не готові відправляти свій товар в інші країни напряму вроздріб.

Для того щоб отримати свій товар швидко та не хвилюватись за його транспортування можна звернутись у компанію Мегазаказ. Менеджери співпрацюють з популярними світовими брендами та виконують замовлення вчасно без затримок.

Що можна придбати за кордоном

На офіційних сайтах закордонних магазинів можна придбати абсолютно все. Найчастіше українці замовляють:

• одяг, взуття;
• аксесуари;
• товари для дому;
• косметика та засоби догляду;
• електроніку та побутову техніку;
• БАДи та вітаміни для дітей, дорослих.

Онлайн шопінг за кордоном – це завжди вигідно, адже в Америці та країнах Європи часто бувають акції, сезонні та передсвяткові розпродажі, чим рідко можуть похвалитись українські стаціонарні магазини з аналогічним товаром.

Замовляти самостійно чи звернутись до посередників

Доволі спірне питання. Зробити замовлення на офіційному сайті будь-якого закордонного онлайн магазину доволі просто, з цим завданням справиться кожен користувач Інтернету. Однак, тут можуть виникнути складнощі, адже не всі продавці готові відправляти товар роздрібним покупцям в інші країни. Деякі покупки, вартість яких перевищує 100 євро потребують розмитнення, про неї повідомить згодом транспортна компанія, якою продавець відправив товар. До того ж замовлення скоріш за все буде йти не менше декількох тижнів. Послуги посередників в такому випадку справді актуальні.

Серед переваг, які роблять послуги посередників такими актуальними на даний момент можна виділити:

• можливість об’єднати декілька посилок в одну;
• економію на доставці;
• проходження митниці, оформлення спеціальних документів (при необхідності);
• відповідальність за цілісність посилки бере на себе посередник;
• вирішення питання оплати та доставки товару у випадку, якщо у продавця відсутня доставка в Україну або ж він приймає оплату тільки в еквіваленті своєї країни.

Попит на послуги посередників почав рости по мірі росту популярності онлайн-шопінгу за кордоном. Тисячі людей встигли оцінити зручність та надійність такого методу покупок, адже більше немає причин хвилюватись про своє замовлення, воно приїде по вказаному адресу своєчасно. Якщо виникнуть проблеми , посередник сам відкриває спор з продавцем та допомагає повернути гроші назад.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.