Стало відомо, чому радари TruCAM у Луцьку не працюють

Стало відомо, чому радари TruCAM у Луцьку не працюють
Радари TruCAM на вулиці Конякіна і проспекті Відродження в Луцьку поки не працюють, адже тривають роботи зі встановлення відповідних дорожніх знаків.

Як повідомили в патрульної поліції Інформаційному агентству Волинські Новини, зараз тривають роботи зі встановлення відповідних дорожніх знаків, аби водії були попереджені про те, що на вказаних відрізках дороги ведеться фіксація перевищення швидкості.

Налагодити роботу радарів планують найближчим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція збільшила кількість радарів TruCAM на дорогах. У Луцьку патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою радару TruCAM на вулиці Конякіна та проспекті Відродження.

Фото – ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дороги спочатку зробіть, а тоді розмітку наносьте, не говорячи про вимірювання швидкості, або надайте можливість поліції виносити постанови про неналежний стан доріг, на міську владу, як їх утримувача, ато на мунвату гроші є, на феєрверки є, на якусь х*йню є, а доріг нема, світлофорів нових наставили, а режим нормальний зробити неможуть, або їх взагалі не видно, враження що той хто їх запланував, ніколи на тій вулиці і не бував; все через *опу....
Відповісти
Все дуже просто: або радари і протоколи, а штрафи - державі; або каса в кишені поліцаям. Судячи з відео в неті - на повну потужність працює друге. А все решта - відмазки для громадян.
Відповісти