У місті на Волині через спалах коронавірусу закрили усі відділення «ПриватБанку»

У місті на Волині через спалах коронавірусу закрили усі відділення «ПриватБанку»
Банківська установа у Володимирі-Волинському не працює з 15 червня. Причина – погіршення епідеміологічної ситуації в місті.

Спеціаліст із комунікацій "ПриватБанку" у Волинській області Анджела Дзіндзюра у коментарі БУГу пояснила, що таке рішення прийняли, аби убезпечити здоров’я як працівників, так і клієнтів.

“Це не забаганка "ПриватБанку", нам це теж не вигідно, адже ми несемо фінансові збитки. Але ми прийняли це рішення, аби убезпечити наших співробітників і наших клієнтів теж. Адже площа цих відділень не дозволяє обслуговувати відразу декілька осіб і люди скупчуються за дверима. Ми дбаємо про своїх співробітників і наших клієнтів, а також про їхнє здоров’я, саме тому й закрили усі відділення нашого банку”, – зазначила Дзіндзюра.

Вона запевнила, що усі послуги клієнти "ПриватБанку" можуть отримати в онлайн-режимі. Під час карантину банківська установа навіть запровадила віртуальну платіжну картку, яку можна оформити самостійно через термінал.

“Наші клієнти можуть отримати усі необхідні їм послуги в онлайн режимі через Приват24. Також працюють наші банкомати і термінали, в яких теж можна здійснити до 70% усіх банківських послуг. Навіть оформити банківську картку можна онлайн. Це йде віртуальна Digital картка якою можна розраховуватися, здійснювати платежі і оплати в інтернет-магазинах”, – зауважила Дзіндзюра.

Відділення "ПриватБанку" у Володимирі-Волинському будуть зачинені доти, доки в місті не покращиться епідеміологічна ситуація.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в шацьку-казліни,вони відмовляють обслуговування навіть якщо у них є підозра,що ви контактували!!!!!! з хворим на ковд-19.Можна подумати вони не контактували???? Привіт,пані вишенька.
Відповісти