Нардеп провів прийом громадян на Волині

Нардеп провів прийом громадян на Волині
Нардеп-свободівець Анатолій Вітів зустрівся із виборцями у Горохівському районі.

Як засвідчив прийом, чимало мешканців досі не можуть змиритися з несправедливим перерозподілом власності, який трапився в районі в роки так званого «перехідного періоду», ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

Люди говорили про незаконне розпаювання земель, приватизацію комунального майна, відомчих гуртожитків, колись прибуткових підприємств.

Більшість людей вважає, що такого не трапилося б, якби в районі належним чином функціонувала правоохоронна система, ‒ стверджують в парітї.

У своїх колективних зверненнях виборці наводили приклади резонансних справ із незаконним заволодінням коштами з кредитних спілок «Горохів-кредит» та товариства «Золоті терези», внаслідок чого постраждали сотні довірливих горохівчан, втрачені кошти яким досі не повернули.

Чимало нарікань стосувалися також сумнівних оборудок із відчуженням майна ВАТ «Агротехсервіс», приватизації гуртожитку на вулиці Козацькій, 71 у Горохові та «безхозності» тутешньої водонапірної башти, неправомірних рішень судів і бездіяльності виконавчої служби. Скарги на суди та дії виконавчої служби є практично у третині звернень, ‒ переконують у «Свободі».

Наостанок нардеп відвідав громадську організацію «Благодійна місія «Сонце любові» – реабілітаційний центр», де надав активістам матеріальну допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ооо!!! Вітів за стільки часу депутатства провів прийом - це вже подія...:))) Ганьба таким "новинам"!!!
Відповісти
Невже на всю Україну тільки Вітів проводить прийоми?
Відповісти
електорате,ганьба тобі,бо ти як баба Пріська з базару і на базарі новини шукає(саме шукає),а потім розводить демагогію.Так і ти.Читай і слідкуй за пресою,і не показуй свєї дурості.Якби читав,тоді і знав-би де і скільки,в яких районах Вітів провів прийомів громадян.А зараз ти показав себе перед людьми,як незнайко-брехун-вискочка.
Відповісти
Сказав "волиняка" підмазаний депутатом Вітівим!:) Чудо - ти манеру написання зміни, а то ваші вкусані Свободівці вже взагалі вінців не бачать - агресія так і пре! Вам би на обстеження...:)))
Відповісти
"волиняка" - він же Вітів, він же Пирожик, він же Мельник, він же... палата №6!!!:)
Відповісти
Яке віяло,таке і сіяло,такий і "електорат".Манера- це мій стиль і вказувати мені як писати це не твоє свиняче діло,бо з твоєї писанини видно,що ти як паршива свиня,тільки риєю своєю всякого бруду можеш нарити.Позитиву в тобі нема і ти його навколо себе не помічаєш.Твій стиль- без підстав аби когось обгадити.Так і живеш деблоїдом.
Відповісти
А як виявилось все на багато простіше - це не "волиняка" а дибіляка!!!:)
Відповісти
у Горохівському районі Жанка Савчук абсолютно розпустилася. нічого не робить. основна мета - прислуговування Клімчуку - своїй криші. добре що хоть хтось проводить прийом громадян на вотчині Савчук
Відповісти
Шо ви тут чешите Жанка то баба знаменита.Як Попандопало з Одеси.
Відповісти
Від імені і по дорученню "волиняЦІ", "сію вію", "хохма" та інших нормальних дописувачив ВН констатую, що "волиняка" вже давно вкушений і не підлягає лікуванню! Сумно...
Відповісти
Що там ваша Жанка. От Вітів - довщошерстий карпратський ovec і по сумісництву вождь на Волині...
Відповісти
Останні новини
Нардеп провів прийом громадян на Волині
28 червень, 2013, 17:17