Як вибрати якісне масло для відновлення волосся?*

Як вибрати якісне масло для відновлення волосся?*
Сухе, пошкоджене волосся – проблема, з якою стикається чи не кожна жінка. Які причини цьому? Насправді, їх перелік величезний. Серед них: дефіцит вітамінів, перепади температур, стреси, неправильно підібраний догляд, незбалансоване харчування, регулярний термічний вплив за допомогою фена, плойки та утюжка, і не тільки. Як позбутися сухості та ламкості волосся? Саме з цією метою фахівці рекомендують використовувати професійне масло для волосся.

На що звернути увагу, обираючи масло для волосся?

• Склад. В цьому випадку варто надавати перевагу засобам, виготовлених з натуральних компонентів, без додавання синтетичних продуктів. Таке масло не викликає подразнень, алергічних реакцій, сприяє відновленню волосся та володіє чудовими антибактеріальними властивостями.
• Вид масла. Сьогодні виробники пропонують придбати різні види масел, виготовлені на основі різних компонентів. Серед цього переліку: арганове, кокосове, мигдальне масло, а також мало макадамії, баобаба, марула, і не тільки. Який варіант найкраще обрати? Тут важливо звернути увагу на ціль покупки. Приміром, для сухого та неслухняного волосся підійде арганова олія або масло макадамії. У свою чергу, кокосове масло вважається універсальним засобом, який допомагає зміцнити волосся, наситити його вітамінами та оздоровити шкіру голови. У боротьбі з лупою кращий помічник – мигдальне масло, багате на антиоксиданти, жирні кислоти, білки та магній.
• Виробник. Серед відомих виробників масел для волосся особливою популярністю сьогодні користуються такі бренди, як: Alter Ego, Amazon Series, MoroccanOil, Pure Brazilian, Rolland (Ролланд) та інші.

Чому варто надавати перевагу професійному маслу для волосся?

Насправді, асортимент масел для волосся сьогодні просто величезний. Різниця лише в тому, що одні засоби виготовляються провідними компаніями з використанням тільки перевірених та натуральних складників, за допомогою найсучасніших технологій, а інші - розливаються в баночки в домашніх умовах і продаються під виглядом відомого бренду. Зрозуміло, що в процесі догляду за волоссям краще використовувати масла лише від відомих, перевірених виробників. Такі засоби створюються під ретельним контролем на всіх етапах виробництва та реалізації. До того ж, перед потраплянням на ринок професійні масла тестуються і отримують відповідні сертифікати. Купуючи таке масло, ви зможете бути впевнені, що не нашкодите власному волоссю. Головне – дотримуватися рекомендацій з використання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.