У Ковелі третій місяць чекають обіцяних Азаровим грошей

У Ковелі третій місяць чекають обіцяних Азаровим грошей
Міський голова Ковеля Олег Кіндер вчергове просив у Кабінеті міністрів гроші на довгобуд, розташований на вулиці Ватутіна, 70б.

Мер взяв участь у засіданні Міжвідомчої комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, - пишуть Вісті Ковельщини.

Цей колегіальний орган було створено для визначення пріоритетних добудов усіх проблемних будинків в Україні та обсягів їх фінансування.

Олег Кіндер під час засідання комісії вкотре порушив питання про виділення коштів з Державного бюджету на завершення спорудження житлового будинку на вулиці Ватутіна в Ковелі. Тим більше, що прем'єр-міністр України Микола Азаров розпорядився виділити додаткові ресурси на добудову згаданого об'єкта. Але поки фінансування не розпочато.

Нині цей об'єкт залишається проблемним і всі роботи на ньому призупинили. Ключі від своїх помешкань 30 молодих сімей (перша секція будинку) мали отримати ще у 2009 році. Терміни здачі новобудови постійно переносяться.

У Києві міський голова Олег Кіндер зазначив, що міська влада готова вкласти в будівництво додаткові кошти з міського бюджету, але тільки у тому випадку, якщо розпочнеться фінансування з державної казни.

За словами мера, у столиці він отримав запевнення, що найближчим часом на об'єкт у Ковелі будуть спрямовані кошти, як і передбачалось попередньо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі третій місяць чекають обіцяних Азаровим грошей
01 липень, 2013, 08:07