У місті на Волині – новий «Почесний громадянин»

У місті на Волині – новий «Почесний громадянин»
Голові виконкому Ковельської міськради в 1973-1981 роках Олександру Стрекову (на фото) присвоїли звання «Почесний громадянин міста Ковеля».

Цього звання він удостоєний за вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства та інфраструктури міста Ковеля, вирішення важливих питань життєдіяльності територіальної громади, активну громадську позицію, - повідомили у прес-службі мерії.

Стреков з 1965 по 1973 роки працював другим секретарем Ковельського міськкому партії та відповідав за розвиток транспорту, будівництва, промисловості, комунального господарства міста. З травня 1973 по лютий 1981 – голова міськвиконкому Ковеля.

При безпосередній участі Олександра Олексійовича побудовано завод «Ковельсільмаш», м’ясокомбінат, хлібзавод, сирзавод, проведено реконструкції ДОКу. У ті роки було збудовано та реконструйовано цілу низку житлово-комунальних, освітніх, спортивних об’єктів міста. Здавалося в експлуатацію від 400–700 квартир кожного року.

Олександр Олексійович нагороджений орденами Трудового Червоного Прапора та «Знак Пошани», багатьма медалями.

На сьогодні Олександр Стреков перебуває на заслужному відпочинку та мешкає у місті Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі труби поміняні, завод "Сільмаш" робить на повну? Почті на повну. І де заслуга? Це ще може за часів СРСР, а тепер все воно по іншому.
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині – новий «Почесний громадянин»
01 липень, 2013, 09:28