Спідниці-2020: топ-6 модних тенденцій*

Спідниці-2020: топ-6 модних тенденцій*
У 2020 році дизайнери однозначно виступають за практичність, універсальність і комфорт. І стосується це тенденцій у всьому гардеробі, в тому числі і модних трендів по спідницям і сукням. За допомогою даних з інтернет-майданчику з продажу одягу Shafa.ua ми вирішили розібратися докладніше, які спідниці будуть найпопулярнішими у 2020 році, і що нам диктують модні подіуми. Пропонуємо топ-6 найгарячіших і яскравих трендів.

Тренд № 1: ультракоротка міні А-образного силуету

Мода циклічна, і актуальними знову стають ультракороткі міні-спідниці покрою «трапеція». Такий фасон нагадує букву «А», спідниця плавно розширюється донизу, без складок і яскраво вираженого кльошу. Саме такими були спідниці в епоху 60-х років минулого століття, під час так званої сексуальної революції. Супермоделі того часу, наприклад, легендарна Твіггі, носили саме ультракоротке міні, котре трохи розширюється до низу. Сьогодні цей крій і ця довжина актуальна як ніколи раніше. Для того щоб спідниця тримала форму, краще вибирати не тонкі хвилясті тканини, а більш щільні. Дуже добре виглядають такі міні-спідниці з замші та шкіри, вінілу, щільного джинса, костюмних тканин.

Тренд № 2: шкіра і матеріали під шкіру

Як ми вже сказали вище, шкіряні спідниці будуть особливо вдало виглядати в довжині міні і в крої «трапеція». Але вцілому, шкіряні матеріали в 2020 році міцно завоювали свою популярність у всіх предметах гардероба. Це і верхній одяг, і жилетки, і штани, і, звичайно ж, спідниці. Вони можуть бути не тільки довжини міні, а й міді, не тільки облягають або прямими, але і широкими, з закладеними складками. У другому випадку варто вибирати м'яку тонку шкіру або тонкі матеріали, що імітують її. Добре також виглядають спідниці зі шкіри на запах, а також прикрашені традиційним для шкіри декором: ремінці, заклепки, шпильки, нашивки, ланцюги і кільця.

Тренд № 3: картатий принт


Клітка стала справжньою класикою. Не буває такого модного сезону, коли б дизайнери не включили б клітку в свої речі. І в 2020 році трендовими будуть спідниці саме з картатими принтами. При цьому клітина може бути абсолютно будь-якою: проста зошитна клітина, чорно-біла шахматна, традиційний шотландський тартан в червоному кольорі або стриманий нюдовий тартан в стилі Burberry, ледве помітне схрещення тонких ліній під назвою «Принц Уельський» або яскрава і контрастна «гусяча лапка». Те ж стосується і фасону картатих спідниць: вони можуть бути прямими і строгими, зшитими з щільних тканин, або ж яскравими, що летять, розкльошені, зшитими з більш легкого матеріалу.

Тренд № 4: джинс всіляких відтінків

Джинсова спідниця - те, що має бути в гардеробі кожної дівчини. Спідниці з деніму стали справжньою класикою, їх доречно надягати на прогулянку, в університет, на побачення, в клуб і навіть в офіс, поєднуючи з жакетами і строгими туфлями-човниками. Як і у випадку з шкіряними матеріалами, в 2020 році з щільного деніму краще всього виглядатимуть спідниці-міні прямого або А-образного силуету. Але цілком доречно, а також романтично і дуже жіночно можуть виглядати також спідниці-кльош з полегшеного бавовняного деніму, який стримує, а не стоїть дибки. Але найголовніше, на що зробили акцент дизайнери - це відтінки: насичений, майже чорний чорнильний, класичний синій, вицвілий з розлученнями, світло-блакитний, білий, з потертостями, з відтінками фіолетового або зеленого і т.п.

Тренд № 5: прозорі тканини

Чи вважаєте, що прозорі спідниці можуть носити тільки відчайдушні і сміливі модниці, які не бояться осуду суспільства? Але це не так! Адже зовсім не обов'язково демонструвати оточуючим свою білизну (якщо тільки ви не хочете цього обдумано). Прозорі спідниці повинні мати достатню довжину, в ідеалі - максі, в підлогу. Під них можна надіти коротенький щільний під'юбник або облягаючі шортики. Так, ми згодні, в офіс таку спідницю навряд чи одягнеш, але на вечірку, на побачення або навіть на прогулянку з друзями цілком можна собі це дозволити. Вітаються тканини на зразок гіпюру, мереживні вставки і сітка, розшита вишивкою і орнаментами.

Тренд № 6: блискучі тканини

Поряд з прозорими тканинами, денімом і шкірою, в тренді в 2020 році будуть спідниці з блискучих тканин. Ні, це не паєтки і не матеріали, суцільно вкриті яскравими блискітками. Це стримані тканини з ефектом металік, бажано традиційних сріблястих або золотистих відтінків. Вибирайте спідниці з тонких струмуючих тканин, тоді металізований блиск буде проявлятися у всій красі. Якщо ви все ж любите паєтки і стрази, вибирайте спідниці з не-блискучих тканин, але розшиті в деяких місцях блискучими елементами - це буде стримано і не вульгарно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.