Це – попередження, – Дячук про своє побиття

Це – попередження, – Дячук про своє побиття
Депутат Луцької міськради, начальник транспортного управління муніципалітету Рустам Дячук пов’язує власне побиття із депутатської діяльністю та чиновницькою роботою.

Про це розповів він сам 7 лютого, пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, Дячука побили 6 лютого поблизу його дому.
Дячук підтвердив, що його госпіталізували до відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні. Каже, що почуває себе краще, однак голова усе ще болить.

За словами депутата, у нього – струс мозку, перелом носа, накладено два шва на обличчі. Також – забої та гематоми.

«Наскільки мені відомо, за фактом нападу на мене міліція порушила кримінальну справу по «хуліганці», – зазначив Рустам Дячук.

Однак він пов’язує напад на себе винятково із депутатської діяльністю та роботою начальника управління транспорту міськради. «Це – попередження, що не треба робити певних кроків у проведенні конкурсів на пасажирські перевезення», – сказав депутат міськради.

За його словами, нападників не цікавило нічого, крім нанесення тілесних ушкоджень. Адже вони не взяли ані одягу, ані мобільного телефону, ані грошей. «Коли я підвівся, до мене підійшов молодий чоловік і віддав ключі, які випали із кишені», – додав Рустам Дячук.

Однак точної кількості нападників він назвати не може. «Не менше двох. Бо били і зліва, і по голові», – сказав депутат міськради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олено Василівно звертаюсь до вас, невже ви не думаєте хоча би за своїх дітей? Розплачуватись прийдеться їм за дії вашої сімї. Гроші не саме головне в житті, зупиніться.
Відповісти
а ви згадайте як Голєва вже колись відправила одного з конкурентів-перевізників у реанімацію.це не так давно було. і якими методами її чоловік вирішує питання із конкурентами http://vip.volyn.ua/news/u-lutsku-rozborki-m-zh-perev-znikami-pererosli-u-b-iki
Відповісти
Останні новини
Це – попередження, – Дячук про своє побиття
07 лютий, 2012, 09:29