Нововолинські шахтарі хочуть перекрити трасу. ФОТО

Нововолинські шахтарі хочуть перекрити трасу. ФОТО
У Нововолинську шахтарі вирішують питання про перекриття траси Нововолинськ ‒ Львів.

Кілька десятків гірників зібралося біля входу в адміністративну будівлю ДП «Передпускова дирекція шахти №10 Нововолинська». Вони всерйоз обговорювали питання перекриття траси за напрямом Нововолинськ ‒ Львів, ‒ пише ПроНовік.

На розмову із гірниками вийшов директор ДП «Передпускова дирекція шахти №10 Нововолинська» – Петро Солоп. Він запевнив колектив у тому, що начальство працює для негайного вирішення проблеми.

За словами Віктора Дука, директора ДП «Дирекція по будівництву об’єктів», зараз вся затримка у казначействі, яке немає коштів для того, аби виплатити гірникам заборговане державою.

Із закликами до пошуку конструктивних рішень звернувся до гірняцького колективу і депутат міської ради Нововолинська Олексій Буторін.

За результатами обговорення було вирішено письмово звернутися до Прем’єр-міністра та Міністерства фінансів з приводу критичної ситуації, що склалася на підприємстві.

За нашою інформацією, гірники досі перебувають в адмінбудівлі та готові навіть до нічлігу у стінах підприємства, аби дочекатися остаточного вирішення питання виплати їм заробітних плат. Можливість перекриття траси вони досі не відкидають.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай у Червонограді перекривають розумники!!!
Відповісти
Грошей на дорогу нема, розумнику!За сім місяців на квиток ще не заробили!
Відповісти
Це тільки початок.а далі всі бюджетники будуть без зарплати поки нами буде керувати шапкокрад.
Відповісти
Як на мене - це дежавю. Таке ми вже мали на початку 90-х, тоді шахтарські бунти були по всій Україні. І закінчилося це розвалом собзу. Думаю, тепер це закінчиться тим, що владу шапкокрада розженуть саме шахтарі.
Відповісти
Останні новини
Нововолинські шахтарі хочуть перекрити трасу. ФОТО
01 липень, 2013, 18:20