Спецодежда.kiev.ua: функції та специфіка спецодягу*

Спецодежда.kiev.ua: функції та специфіка спецодягу*
Багато сфер діяльності вимагають того, щоб фахівець був одягнений в спецодяг. Це не просто примха керівництва, а важливий елемент захисту людини під час роботи. Таких професій в наш час налічується досить багато: будівельники, механіки, теслі, металурги, електрики і т.д. Для кожної з них необхідні індивідуальні характеристики спецодягу, адже специфіка їх роботи також різниться. Купити спецодяг можна на сайті Спецодежда.kiev.ua. Крім того, що у них надається великий асортимент спецодягу, так ще й спеціального взуття та інших аксесуарів, тому тут кожен зможе знайти те, щоб зробить виконання його роботи більш безпечною та комфортною.

Функції спецодягу

Щоб і далі не виникало питання, навіщо потрібен спецодяг, розповімо про головні його функції:

• Захист людини.
Спеціальний одяг може захистити людину від таких факторів, як: пил, хімічні розчини та реагенти, високі або ж низькі температури повітря, вода, вітер, електричний струм і т.д.
• Комфортна робота.
Якщо людина відчуває себе некомфортно, то рівень її продуктивності падає. Це говорить про те, що знижується швидкість виконання роботи та якість, а також підвищується ймовірність створення аварійних ситуацій.
• Створення почуття причетності.
Якщо говорити простіше, то уніформа створює у людини відчуття затребуваності його в компанії, вона відчуває себе ланкою в загальному механізмі. Це є досить важливим фактором, який також впливає на продуктивність.
• Зміцнення іміджу компанії.
Презентабельний зовнішній вигляд всього колективу і кожного працівника окремо показує високий рівень організації, адже, якщо вона дбає про своїх підлеглих, то і добре буде виконувати роботу.
• Реклама компанії.
Часто спецодяг має на собі назву компанії, що підвищує її впізнаваність.

Особливості виробництва спецодягу

Спеціалізований одяг виготовляється не за тим принципом, що будь-яка інша одежа. Це обумовлено тим, що функції її, як ми вже з'ясували, відрізняються від повсякденного одягу.

Якісний спецодяг повинен враховувати матеріал, шви, барвники та конструкцію.

У більшості випадків матеріали повинні бути "дихаючими", тобто пропускати повітря, щоб людина під час тривалої роботи не відчувала дискомфорту.

Необхідно, щоб шви були рівними та міцними, так як формою користуються досить часто і на тривалий період. Подвійні шви є ідеальним варіантом.

Барвники допомагають зберігати первісний хороший вигляд уніформи. Вони повинні бути неводорозчинними та проникати глибоко в тканину.

Конструкція спецодягу повинна враховувати зручне пересування та виконання роботи, специфіку діяльності, естетичний зовнішній вигляд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спецодяг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спецодежда.kiev.ua: функції та специфіка спецодягу*
30 квітень, 2020, 16:13