В Азарова попросять розібратися з боргами на волинській шахті?

В Азарова попросять розібратися з боргами на волинській шахті?
Нововолинська міська рада може зібратися на позачергову сесію, щоб обговорити проблему невиплати шахтарям зарплати.

Зібрання ініціює фракція ВО «Свобода», - повідомили у партійній прес-службі.

Як відомо, шестимісячна заборгованість уряду перед шахтарями сягнула 15 мільйонів гривень.

«Грубо порушуючи Конституцію та закони України, підприємства ДП «Дирекція по будівництву об`єктів» (замовник) та Генеральним підрядником «Західвуглебуд», ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» боргують своїм робітникам 15 мільйонів гривень. Заборгованість уряду Азарова перед працівниками ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» становить вже більше шести місяців. З грудня минулого року правляча влада залишила людей без заробітної плати і засобів існування», - розповів депутат міськради Володимир Власюк.

Шахтарі обурені такою антисоціальною політикою Кабінету Міністрів та діяльністю профільного Міністерства палива та енергетики України. Однак, можновладці вищих ешелонів усунулися від вирішення проблеми.

Тому, зважаючи на особливу актуальність та гостроту питання, фракція ВО «Свобода» у Нововолинській міській раді пропонує міському голові та депутатам міської ради підготувати лист-звернення до Кабінету міністрів України на адресу прем'єр міністра Миколи Азарова з вимогою негайно погасити заборгованість по заробітній платі працівникам ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська».

Також фракція пропонуватиме звернутися до Кабміну з вимогою надалі не допускати грубого порушення законодавства України щодо виплат заробітної плати працівникам вугільної галузі міста Нововолинська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗЕКА И ЕГО ОПГ НА ЗОНУ! ОБОРОТНЕЙ НА ЗОНУ! ДОКОЛЕ МЫ БУДЕМ ТЕРПЕТЬ ЭТИХ ВЫПЛЯДКОВ??ПОШЕЛ 3 месяц как ЗЕК И ЕГО ОПГ НЕ ПЛАТЯТ СОЦИАЛКУ В ЧЕРНИГОВЕ!ЗВОНИЛИ В ФИНУПРАВЛЕНИЕ ЛЮДИ ИМ СКАЗАЛИ ЧТО ДО КОНЦА ГОДА к новому году ИМ ОТДАДУТ-ЭТО КАК РАЗ ЧЕРЕЗ 6 мес!!
Відповісти
Останні новини
В Азарова попросять розібратися з боргами на волинській шахті?
02 липень, 2013, 12:55