На яких ринках Луцька порушують правила карантину. ВІДЕО

На яких ринках Луцька порушують правила карантину. ВІДЕО
У Луцьку інспектували роботу ринків. Працівники Держпродспоживслужби, які перевіряли дотримання вимог безпеки в умовах карантину, виявили порушення на трьох.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного".

Це – "Пасаж", "Лучеськ" та "Північний". Також перевіряли "Центральний" та "Завокзальний" ринки. Там порушень не побачили, - кажуть у держпродспоживслужбі.

Зі слів спеціалістки за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби Волині Наталії Гемби, найчастіше покупці та продавці не дотримувалися маскового режиму.

"Продавці і відвідувачі перебували без захисних масок. Згідно з порушеннями, буде складено припис і перевірено виконання", - каже Наталія Гемба.

Якщо порушення не будуть ліквідовані до наступної перевірки, виписуватимуть штраф. Це – 425 гривень. За не усунення порушення штрафуватимуть і поліцейські, - розповів старший дільничний поліцейський Луцького відділу поліції Віктор Самусько. Каже: штрафи для фізичних осіб 17 тисяч гривень, для посадових – 32 тисячі.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На всіх ринках без виключення. Можна всі ринки закривати, бо толку не буде ніякого. Скоро доженемо США, Бразилію та Росію.
Відповісти
Пасаж по документах навіть не ринок, а лишень парковка(згідно ятків у фото).
Відповісти