ЛПЕ обслуговуватиме ще 7 маршрутів

ЛПЕ обслуговуватиме ще 7 маршрутів
ЛПЕ вибороло право перевозити пасажирів на кожному об’єкті з шести, поданих на конкурс.

Щоправда, підприємство було єдиним його учасником, ‒ пише Під прицілом.

Зауважимо, що 24 травня, відповідно до рішення виконавчого комітету, було оголошено конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування.

Як повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа, заявку на участь у конкурсі подало лише «Луцьке підприємство електротранспорту», зазначивши 6 об’єктів, кожен з яких обслуговуватиме певні маршрути. Проте за день до конкурсу ЛПЕ подало заяву про відмову від участі у конкурсі одного з об’єктів. Так, 5 обʼєктів, які залишилися в конкурсі, мають обслуговувати сім автобусних маршрутів загального користування.

Таким чином, конкурсна комісія визначила ЛПЕ переможцем конкурсу, тому підприємство здійснюватиме перевезення на маршрутах №15, 15а, 9а, 24, 4, 30, 26.

У свою чергу директор «Луцького підприємства електротранспорту» Іван Грицанчук пообіцяв, що всі умови договору будуть ретельно виконуватися і проблем з перевезеннями на цих маршрутах не буде.

Журналісти поцікавилися, чому у конкурсі така монополія і немає інших перевізників, які подали заявки на перевезення. На це заступник міського голови Тарас Яковлев відповів, що, ймовірно, інші перевізники просто не мають додаткових автобусів.

Заступник міського голови також розповів, що більшість із маршрутів, висунутих на конкурс, і раніше обслуговувалися «Луцьким підприємством електротранспорту», але ці перевезення здійснювалися на основі тимчасових договорів.

Тарас Яковлев також припустив, що фінансова ситуація на підприємстві зможе покращитися, адже тепер воно обслуговуватиме більшу кількість маршрутів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яскрава ситуація з 29 маршрутом яке обслуговує ДЕПО, де їздить аж 1(один) автобус більше 2 місяців з 7 необхідних. І скоро так буде і з виграними маршрутами. А монополію організували організовано міськрада з депо, коли так оголостли конкурс, що нікого іншго не допустили. Скоро всі це зрозуміють, але буде вже пізно...
Відповісти
Попередній дописувач - Депутат Дячук , який робить все, щоб розвалити ЛПЕ.
Правда не проти щоб по маршрутах їздило АТП ЛУЦЬК, яке вони створили з Колесніком поки той працював в ЛПЕ та крав гроші за що його і вигнали.
Відповісти
Кожен хоче увірвати шмат із грошима, не дивлячись хто і що і як.
Відповісти
Останні новини
ЛПЕ обслуговуватиме ще 7 маршрутів
02 липень, 2013, 18:31