У Луцьку можуть виправдати колишнього міліцейського начальника

У Луцьку можуть виправдати колишнього міліцейського начальника
Луцький міськрайонний суд може виправдати колишнього начальника сектору боротьби з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності та комп’ютерних технологій УДСБЕЗ волинської міліції, якого звинувачують у хабарництві.

Нагадаємо, що колишнього співробітника органів внутрішніх справ, якому «вішають» хабар в розмірі однієї тисячі гривень, спіймали «на гарячому» ще два роки тому, - пише Під прицілом.

Так, чоловіку вже у свій час винесли вирок, за яким його вину було доведено. Проте він подав апеляцію, а після неї - касацію. Тож, справу направили на новий розгляд.

Обвинувачений держслужбовець намагається довести, що він не винен і жодного хабара не брав, а його просто підставили його ж колеги, яким він «перейшов дорогу».

Під час судового засідання один із свідків, який безпосередньо брав участь в затриманні обвинуваченого на всі запитання відповідав «я не пам’ятаю» та відмовлявся давати показання, які, на його думку, не стосуються справи.

Як зазначив батько чоловіка, якого судять за хабарі, саме цей свідок - ініціатор підстави колишнього начальника сектору боротьби з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності та комп’ютерних технологій УДСБЕЗ, тому він ухилявся від будь-яких подробиць.

Інший же свідок, колишній колега обвинувачуваного, повідомив, що той дійсно домовлявся з підприємцем, аби той позичив йому гроші для оперативної закупівлі.

Окрім цього, підсудний представив суду відеодокази, які, за його словами, повністю заперечують покази першого свідка по факту його затримання з хабаром.

Зрештою, суд вчергове переніс розгляд справу через те, що на засідання не з’явився ще один свідок, покази якого важливі для розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://startinfo.net/ru


- Жертву насильников в николаевской больнице охраняют бойцы СБУ

Пострадавшую от изнасилования и избиения жительницу Врадиевки Ирину Крашкову охраняют бойцы спецподразделения «Альфа» Службы безопасности Украины. В Крашковой остался дома подросток ему 11-лет, пока мама в больнице за ребёнком присматривают родственники.
Відповісти
Вы верите в реакцию прокуратуры, судов,МВД? то вы заблуждаетесь очень глубоко. Месяц назад в Одесской обл. пгт.Овидиополь муссора износиловали несовершенолетнюю, а перед этим ещё две девочки были износилованы, а одна убита.Родители с фотографиями детей обращались даже к народным депутатам и журналистам. "Взгляд из Одессы" даже розместил видео приблизительно пару недель назад и всё до сраки.Один муссор пошёл на повышение, другой на пенсию. г.Балта всё той же Одесской обл. депутат Иванников ПРи в одесском обл.совете помог сыну повесить беременную девушку над газовой плитой после того как сын её забил ногами, менты сказали сама повесилась. Иванников деректор пед.училища в г.Балта, сын без образования работает в этом же училище преподавателем. Сделали исгумацию девочки, результатов нет с г.Винница, потому что все повязаны. Иваников и судья Будашка плюс прокурор Балты всё крышуют.Кстати сын Будашка износиловал повыкручивал пальцы другой жертве и убил её 2-3 года назад..ЛЮДИ ГОВОРЯТ, ЧТО ДЕНЬГИ ЗА ОТМАЗКИ ВОЗИТ САМ КИВАЛОВ В ГЕН.ПРОКУРАТУРУ, ДРУГУЮ НИКОЛАЕВСКУЮ ОБЛАСТЬ КУРИРУЕТ СТОЯНОВ И ТАК В КАЖДОЙ ОБЛАСТИ ЕСТЬ ПОЛЕЗНЫЕ ЛЮДИ В БАНДИТСКОЙ ВЛАСТИ. ДО КОЛИ БУДЕМ ТЕРПЕТЬ???
Відповісти
мусорские ублюдки фашисты рвать их на куски
Відповісти
в манєвичі,на нари!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку можуть виправдати колишнього міліцейського начальника
03 липень, 2013, 08:27